# M17Uf2R1-AlonsoHugo

Controls de moviment:
    W - Amunt
    A - Esquerra
    D - Dreta
    S - A baix

Controls de dispar:
    - Apunta amb el ratolí a on vols disparar
    - Click esquerra per disparar

La funcionalitat de canviar d'armes no la he pogut fer funcionar.