# Snake Ursina Engine 
Jeżeli jeszcze go nie mamy, instalujemy python w wersji 3.7 lub nowszej, a następnie przechodzimy do instalacji wymaganych pakietów komendą pip -r install requirements.txt następnie możemy uruchomić program wykonując plik main.py.
