V tomto adresáři pracujeme s .html, popřípadě .php soubory soubory. Pokud pracujete s .php soubory přijdete o browsersyc. Jako vhodné nahrazení doporučuji web otevřít ve vašem prostředí (MAMP / WAMP apod) + livereload pluginem.

**Pozor** ačkoliv soubory se nacházejí v adresáři `pages` kořenová složka je `dev`. Pokud vkládáme obrázky pak je cesta `images/obrazek.jpg`
