Dveře zapraskaly, jak na ně padlo tělo parádně v_iykynutého chlapíka. Přes obl_čej měl staženou černou kuklu. Bylo v_dět jen jeho oči, a ty se podivně bl_skaly. Zuzce se zastav_l dech, ale srdce bušilo ostošest. Nestačila val_t oči. Přepadení cukrárny. Takové drama si nikdo nevym_slí! Nikomu b_ se ani m_šlenka na takovou akci nevyl_hla v hlavě. Ale bylo to tu. A přímo před Zuzkou! Lup_č také v_padal zaraženě. Nečekal, že bude přistižen při činu. Neměl plán B. Zaimprov_zoval. Strčil do Zuzky, hodil si přes rameno igel_tový p_tel a v_pařil se.
Zuzka jen vykv_kla bolestí. Parádně si při tom pádu naraz_la loket. Opatrně se vpl_žila do cukrárny… 