**سرویس رای گیری کانون**
http://localhost:5000/index.html
**همه سرویس ها از طریق لینک فوق قابل دسترسی می باشد**

--------------------------------------------------------------------------------------------------

**نحوه فراخوانی سرویس اطلاعات کاربر :**

کاربر باید کد ملی خود را وارد کند

curl -X GET "http://localhost:5000/Users/{nationalCode}" 

Response body :
{
  "fullName": "حسین ابراهیمی",
  "nationalCode": 2143072570
}

--------------------------------------------------------------------------------------------------

**نحوه فراخوانی سرویس دریافت اطلاعات بازنشسته :**
کاربر کد ملی بازنشسته را وارد می کند و براساس کد ملی جستجو انجام می شود

curl -X GET "http://localhost:5000/Voters/{nationalCode}" -H  "accept: */*"
	
Response body :
{
  "nationalCode": 2143072570,
  "mostameri": "2143072570",
  "fullName": "حسین ابراهیمی",
  "voted": true,
  "votingTime": "15:16:10"
}

--------------------------------------------------------------------------------------------------

**نحوه فراخوانی سرویس ثبت رای برای بازنشسته ای که اطلاعاتش وجود دارد**
کاربر کد ملی بازنشسته را وارد می کند و براساس کد ملی ثبت رای انجام می شود

curl -X PUT "http://localhost:5000/Voters/{nationalCode}" -H  "Content-Type: application/json" -d "{\"userId\":\"2143072570\"}"

Request body: 
{
  "userId": "2143072570" کد ملی کاربر ثبت کننده
}

اگر بازنشسته قبلا رای نداده باشد اطلاعات ثبت می شود و statusCode 200 بر می گردد

در صورتی که کاربر قبلا رای داده باشد statusCode 400 بر می گردد و اطلاعات زیر نمایش داده می شود :

	Error: Bad Request
Response body :
{
  "voted": true, به معنای رای داده
  "votingTime": "15:46:32", زمان ثبت رای
  "message": "قبلا رای ثبت شده است"
}

--------------------------------------------------------------------------------------------------

**نحوه فراخوانی سرویس ثبت رای برای بازنشسته ای که اطلاعاتش وجود ندارد**
کاربر اطلاعات بازنشسته را وارد می کند و براساس اطلاعات وارد شده ثبت رای انجام می شود

curl -X POST "http://localhost:5000/Voters" -H  "accept: */*" -H  "Content-Type: application/json" -d "{\"userId\":\"2143072570\",\"nationalCode\":\"2143072571\",\"mostameri\":\"2143072572\",\"name\":\"حسین\",\"family\":\"ابراهیمی\"}"

Request body: 
{
  "userId": "2143072570", کد کاربر
  "nationalCode": "2143072571", کد ملی بازنشسته
  "mostameri": "2143072572", کد مستمری
  "name": "حسین", 
  "family": "ابراهیمی"
}

اگر بازنشسته قبلا ثبت نشده باشد ، اطلاعات ثبت می شود و statusCode 200 بر می گردد
رای هم ثبت می شود و نیازی به ثبت دوباره رای نیست

اگر کاربر در سیستم وجود داشته باشد statusCode 400 بر می گردد و اطلاعات بازنشسته نمایش داده می شود
	Error: Bad Request
Response body :
{
  "nationalCode": 2143072571,
  "mostameri": "2143072572",
  "fullName": "حسین ابراهیمی",
  "voted": true,
  "votingTime": "15:58:22"
}
