# BRO_examples
Voorbeeld notebook voor het opvragen van data van de Grondwater Monitoring Put (GMW) API

van de Landelijke Voorziening Basis Registratie Ondergrond (BRO), uitgifte en validatie grondwatermonitoringput (Groundwater Monitoring Well, GMW).