---
title: About me
subtitle: راجع به من 
comments: false
---
<p dir="rtl">
سلام،</br>
 
 سروش افضلیان هستم و در مقطع کاردانی رشته کامپیوتر، شاخه نرم افزار در دانشگاه شاندیز ادامه تحصیل میدهم و 

علاقه زیادی به :</br>

- آی تی (فناوری اطلاعات) |‌ (IT (Information Technology    
</br>
- فدورا گنو/لینوکس |‌ Fedora Gnu/Linux
</br>
- ‌بی ام و |‌ BMW 
</br>
- ...</br>
 دارم. </br>
</br></br>
 یک سال بصورت رسمی به عنوان یک (SysAdmin) در ۳ شرکت : </br>

-  شرکت حمل و نقل بین الملل پی بان توس </br>
-  شرکت حمل و نقل بین الملل کهکشان گردان </br>
-  آژانس هواپیمایی پارت ونک </br>

 بصورت همزمان مشغول به کار بودم و به دلیل کنکور سال 95 از کار استفاء دادم.

</p>





