## Soroush Afzalian Blog 🌐
 <p dir="rtl">
 سلام ✋ , <br>
 سروش هستم  و ورود شما رو به ‍`Soroush Sharing ` خوش آمد میگم و خوشحالم که <br>از وبلاگ من بازدید کردید !<br><br> 💬 <br>در صفحه  ‍`Blog` سایت , وبلاگ های علمی ، تجربی و بقیه ی اشتراک های منو دنبال کنید .<br> همچنین میتونید در صفحه `About`  اطلاعات شخصی و رزومه کاری منو مطالعه کنید.

</p>

