## node_modules este pus in .gitignore, insa dependintele apar in package.json
Pentru a genera node_modules, se da comanda : npm install 

## cum ar trebui structurat codul in module separate ? 
Pentru fiecare logica, fiecare API , vom avea fisierele separate. 
Aceste fisiere .js stau in folderul routes.

