import { Meta, Story, Canvas } from '@storybook/addon-docs';
import iconTick from '../../../images/tick.svg';
import iconRejected from '../../../images/Application_rejected.svg';

import Timeline from './Timeline';

<Meta
	title='Timeline'
	component={Timeline}
	args={{
		data: [
			{
				icon: <img src={iconTick} />,
				time: '17:02',
				content:
					'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at blandit dui, sit amet rutrum lorem. Phasellus nulla orci, tincidunt vitae pretium semper, cursus et turpis. Sed congue ultrices risus, in suscipit turpis fermentum vel. Ut suscipit vehicula egestas. Nulla eu velit ac elit blandit iaculis. Curabitur enim elit, ultricies in molestie id, tempus posuere leo. Sed ut sem at augue sagittis rhoncus. Vestibulum fermentum, dolor tempor luctus faucibus, tortor ante placerat tellus, quis convallis nisl eros nec lectus.',
			},
			{
				icon: <img src={iconRejected} />,
				time: '16:07',
				content: 'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at blandit dui, sit amet rutrum lorem.',
			},
		],
	}}
/>

<Canvas>
	<Story name='Basic'>{props => <Timeline {...props} />}</Story>
</Canvas>
