import { Meta, Story, Canvas } from '@storybook/addon-docs';
import iconTick from '../../../images/tick.svg';
import iconRejected from '../../../images/Application_rejected.svg';

import BlockQuote from './BlockQuote';

<Meta title='BlockQuote' component={BlockQuote} />

<Canvas>
	<Story name='Basic'>
		{props => (
			<BlockQuote {...props}>
				Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at blandit dui, sit amet rutrum lorem. Phasellus nulla orci,
				tincidunt vitae pretium semper, cursus et turpis. Sed congue ultrices risus, in suscipit turpis fermentum vel. Ut suscipit vehicula
				egestas. Nulla eu velit ac elit blandit iaculis. Curabitur enim elit, ultricies in molestie id, tempus posuere leo. Sed ut sem at
				augue sagittis rhoncus. Vestibulum fermentum, dolor tempor luctus faucibus, tortor ante placerat tellus, quis convallis nisl eros
				nec lectus.
			</BlockQuote>
		)}
	</Story>
</Canvas>
