\begin{table}
	\caption{مقایسه پروتکل‌های مختلف}\label{table:protocols}
	\begin{tabularx}{\textwidth}{XXXX} \hline
		{نام}  &
		{زبان‌های مورد پشتیبانی}     &
		{نقاط ضعف} & {نقاط نقاط قوت} \\ \hline

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{Xml rpc} \cite{xmlrpc} & 
مستقل & 
فقط امکان ارسال درخواست از کلاینت به سرور را دارد & 
در اکثر زبان‌ها می‌توان از آن استفاده کرد
 \\  \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{Json rpc} \cite{jsonrpc} & 
مستقل & 
فقط امکان ارسال درخواست از کلاینت به سرور را دارد & 
در اکثر زبان‌ها می‌توان از آن استفاده کرد
 \\ \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{Soap} \cite{soap} & 
مستقل & 
فقط امکان ارسال درخواست از کلاینت به سرور را دارد & 
در اکثر زبان‌ها می‌توان از آن استفاده کرد
 \\ \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{Cobra} \cite{corba} & 
\lr{Ada, C, C++, C++11, COBOL, Java, Lisp, PL/I, Object Pascal, Python, Ruby, Smalltalk, C\#, Erlang, Perl, Tcl and Visual Basic} & 
واسط انتقال باید با زبان مجزایی به نام AIDL نوشته شود. از ارسال اشیاء پشتیبانی نمی‌کند. & 
\\ \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{Java rmi} \cite{rmi} & 
\lr{Java, Kotlin} & 
برای جاوا ساخته شده است و نمیتوان از آن در ++C استفاده کرد سرعت آن نسبت به سایر رقبا کمتر است & 
استفاده از آن آسان است و سرعت توسعه بالاتری دارد
\\ \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{FMS shared object} \cite{fms} & 
\lr{Action script} & 
فقط در محیط منسوخ شده فلش کار می‌کند & 
استفاده از آن آسان است 
\\ \hline
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\lr{WCF}  \cite{nobelwcf} & 
\lr{.NET}  &
امکان ارسال داده‌های باینری مانند تصویر را ندارد &
پروتکل‌های ارسال زیادی دارد و استفاده از آن در دات‌نت آسان است 
\\       
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\hline
	\end{tabularx}
\end{table}