\section{مکانیزم مدیریت صف ارسال}
در کتابخانه نورون نیاز است پیام ارسالی شناسایی شود. درخواست‌ها از سرویس‌گیرنده به سرویس‌دهنده ارسال می‌شوند و چند لحظه بعد پاسخ آنها برگشت داده می‌شود. برنامه سرویس‌دهنده نباید در این فاصله منتظر پاسخ بماند، چون در این صورت برنامه نمی‌تواند به درخواست دیگری پاسخ دهد و رویه مجری برنامه در حالت قفل منتظر می‌ماند. 

از طرفی برنامه نمی‌تواند مطمئن باشد اولین پاسخ رسیده متعلق به اولین درخواست ارسال شده است، چون ممکن است پاسخ سرویس‌دهنده به سرویس‌گیرنده نرسد و سرویس‌دهنده اقدام به ارسال مجدد کند و این امر ترتیب دریافت را به هم می‌زند ولی ضمانت می‌کند پاسخ‌ها همیشه به مقصد برسند. در شکل \ارجاع{fig:calls} یک حالت فرضی از ارسال و دریافت بین سرویس‌گیرنده و سرویس‌دهنده نمایش داده شده است. همانگونه که مشاهده می‌شود پاسخ درخواست اول پس از یک وقفه و پس از پاسخ درخواست سوم به سرویس‌گیرنده ارسال می‌شود.

\begin{figure}[!htb]
	\centering
	\input{images/tikz/calls}
	\caption{توالی ارسال و درخواست}
	\label{fig:calls}
\end{figure}

برای راه‌حل نورون از نشانه‌گذاری درخواست و پاسخ استفاده می‌کند. در این روش هر درخواست با یک عدد منحصر به فرد شناسایی می‌شود. این شناره هنگام ارسال درخواست به درخواست الحاق شده و ارسال می‌شود. سمت مقابل در پاسخ شناسه را نیز ارسال می‌کند. به این ترتیب در مثال \ارجاع{fig:calls} سرویس‌گیرنده با توجه به این شناسه‌ها می‌تواند تشخصی دهد آخرین پاسخ رسیده متعلق به اولین درخواست است.


نورون پس از ارسال یک درخواست یک ساختمان داده با حفظ شناسه و رویه درخواست کننده نگهداری می‌کند. پس از رسیدن پاسخ این ساختمان داده مقدار دریافتی را به رویه فراخواننده بازمی‌گرداند.

همچنین این رویه امکان دریافت یک تابع از کاربر را دارد. به این ترتیب زمانی که رویه‌ای درخواستی ارسال می‌کند می‌تواند یک \وا{Lambda} به این رویه پاس بدهد. وقتی پاسخی رسید این لامبدا اجرا می‌شود. به عنوان یک مثال در کد \ارجاع{code:callback} بعد از تابع \ان{showMessage} به ساختمان داده برگشتی یک پارامتر از نوع \ان{std::function} نیز پاس داده شده است. وقتی این درخواست به سمت مقابل (سرویس‌دهنده یا سرویس‌گیرنده) برسد، حتی اگر خروجی رویه \ان{void} باشد، پاسخی برمیگرداند. لامبدای پاس داده شده پس از دریافت پاسخ اجرا می‌شود. به عبارتی در این مثال پس از اینکه درخواست به سمت مقابل رسید پیام \ان{Message sent!} در خروجی چاپ می‌شود.

\begin{LTR}
	\begin{lstlisting}[language=qt,caption={ارسال درخواست به همراه تابع پایان کار},label={code:callback}]
processor->showMessage("Sample text")->then([](){
	std::cout << "Message sent!" << std::endl;
});
	\end{lstlisting}
\end{LTR}

اگر خروجی رویه غیر از \ان{void} باشد، مقدار آن خروجی در تابع پایانی قابل دسترسی است. برای مثال در کد \ارجاع{code:callback with value} خروجی متد \ان{add} از نوع \ان{int} است. در این کد لامبدا از نوع \ان{std::function<void(int)>} خواهد بود. به همین دلیل پارامتری از نوع \ان{int} در این لامبدا قرار داده شده است. این مثال دو عدد دو و سه را به متد \ان{add} سمت مقابل می‌فرستد. وظیفه این متد جمع دو عدد است. خروجی این متد که در این مثال عدد پنج خواهد بود روی کنسول نمایش داده خواهد شد.
\begin{LTR}
	\begin{lstlisting}[language=qt,caption={ارسال و دریافت پاسخ},label={code:callback with value}]
peer->add(2, 3)->then([](int result){
	std::cout << "2 + 3=" << result << std::endl;
});
	\end{lstlisting}
\end{LTR}
