\section{نخ‌های سرویس‌دهنده}
همانگونه که پیشتر اشاره شد نورون در سمت سرویس‌دهنده، برای مدیریت سوکت‌های سرویس‌گیرندگان توانایی استفاده از چند نخی را دارد. مزیت این روش عدم تداخل زمانی درخواست‌هاست. امروزه استفاده از چند نخی (و حتی چند \وا{Multi processing}) در بین نرم‌افزار‌های سرویس‌دهنده امری لازم و ضروری است.

وقتی یک \tss درخواست اتصال جدیدی را دریافت می‌کند از طریق صاطع تمودن یک سیگنال برنامه را آگاه می‌سازد. این سیگنال یک \ان{socketDescriptor} را به اسلات\پانویس{Slot} دریافت کننده ارسال می‌کند که از این طریق برنامه می‌تواند \tso جدیدی برای آن ایجاد کند. در مستندات کیوت ذکر شده است که برای ایجاد \tso در یک نخ جدید باید پارامتر \ان{socketDescriptor} به آن نخ پاس داده شود و \tso در آن نخ ایجاد شود. علت این امر این است که اگر \tso در نخ جاری ایجاد شود، سایر نخ‌ها توانایی دسترسی به آن را نخواهند داشت.

\begin{LTR}
	\begin{lstlisting}[language=qt,caption={ایجاد یک نخ در درخواست جدید}]
auto thread = new ServerThread(socketDescriptor, sender());

connect(thread, &QThread::finished, thread, &QObject::deleteLater);
thread->start();

while(!thread->isStarted()) ;

hub = thread->hub();
hub->setServerThread(thread);
hub->setIsMultiThread(true);
	\end{lstlisting}
\end{LTR}

کلاس \ان{ServerThread} از \ان{QThread} مشتق شده است که کلاس پایه برای ایجاد نخ در کیوت است. این کلاس \ان{socketDescriptor} را دریافت کرده و پس از شروع نخ سوکت جدیدی برای آن ایجاد می‌کند.

وظیفه \ان{ServerThread} فقط ایجاد کردن یک \ان{ServerHub} است. تا زمانی که نخ در حال اجرا باید کلاس \ان{ServerHub} وظیفه تعامل با سرویس‌گیرنده را بر عهده خواهد داشت.