\section{رمزگشایی پیام‌ها و اجرای متد‌ها}

پس از اینکه نورون داده‌های دریافت شده را از جی‌سان به \ان{QMap} تبدیل کرد باید کلاس مربوطه را یافته و متد متناظر آن را با پارامترهای دریافت شده اجرا کند. زبان \cpp از اعمال \وا{Reflection} پشتیبانی نمی‌کند. ولی چهارچوب کیوت با استفاده از مکانیزم‌هایی این اعمال را شبیه‌سازی کرده است. تمام اطلاعات یک کلاس به شرطی که از \ان{QObject} مشتق شده باشد با استفاده از متد \ان{metaObject} و به صورت یک کلاس \ان{QMetaObject} قابل دستیابی است. با استفاده از همین مکانیزم نورون می‌تواند متد را پیدا کرده و آن را اجرا کند.

در کد \ارجاع{code:find method} اعمالی که نورون برای یافتن متد و همچنین تشخصی نوع برگشتی آن استفاده کرده است مشاهده می‌شود.

\begin{LTR}
	\begin{lstlisting}[language=qt,caption={یافتن متد کلاس},label={code:find method}]
for (int i = 0; i < target->metaObject()->methodCount(); i++) {
	method = target->metaObject()->method(i);
	
	if (method.name() == methodName) {
		const char *type = QVariant::typeToName(method.returnType());
		QString typeString = QString(type);
		
		if (typeString == "void") {
			returnData = QVariant(QVariant::Invalid);
		} else {
			returnData = QVariant(method.returnType(), (const void*) 0);
			returnArgument = QGenericReturnArgument(
			QMetaType::typeName(method.returnType()),
			returnData.data());
			
			if (!method.returnType())
				qWarning("%s is not registered in meta type. "
					" Did you forget to call qRegisterMetaType?",
					qPrintable(method.typeName()));
		}
	}
}
	\end{lstlisting}
\end{LTR}

پس از یافتن متد نورون لیستی از پارامترهای دریافت شده را برای ارسال به متد آماده می‌کند. در کد \ارجاع{code:init params} نحوه انجام این عمل نمایش داده شده است. برای نگهداری لیستی از کلاس \ان{QGenericArgument} استفاده می‌شود. این کلاس در قالب ساختاری به صورت \ان{QList<QGenericArgument>} به صورت لیستی نگهداری می‌شود. کیوت توانایی پاس دادن حداکثر ۱۰ پارامتر به متد را دارد. در صورتی که یک پارامتر ارسال نشده باشد مقدار خالی برای آن در نظر گرفته می‌شود.


\begin{LTR}
	\begin{lstlisting}[language=qt,caption={آماده سازی پارامتر‌ها},label={code:init params}]
QList<QGenericArgument> args;
for (int i = 0; i < 10; i++) {
	QString indexString = QString::number(i);
	if (!map.contains("val" + indexString))
		continue;
	
	const void *data = map["val" + indexString].data();
	const char *name = map["val" + indexString].typeName();
	args << QGenericArgument(name, data);
}
	\end{lstlisting}
\end{LTR}

سپس نورون متد و پارامتر‌ها را با استفاده از \ان{QMetaObject::invoke} اجرا می‌کند. چگونگی این کار در کد \ارجاع{code:invoke method} درج شده است. پیشتر در کد \ارجاع{code:find method} اینکه آیا خروجی تابع \ان{void} است یا خیر تعیین شده است. در این مرحله با استفاده از این نکته مشخص شده نورون دو حالت برای اجرای تابع دارد که شامل اجرا بدون مقدار برگشتی و با مقدار برگشتی است.

\begin{LTR}
\begin{lstlisting}[language=qt,caption={آماده سازی پارامتر‌ها},label={code:invoke method}]
bool ok;
if (returnData.type() == QVariant::Invalid)
	ok = QMetaObject::invokeMethod(target, methodName.constData(),
		connectionType,
		args.value(0, QGenericArgument()),
		args.value(1, QGenericArgument()),
		args.value(2, QGenericArgument()),
		args.value(3, QGenericArgument()),
		args.value(4, QGenericArgument()),
		args.value(5, QGenericArgument()),
		args.value(6, QGenericArgument()),
		args.value(7, QGenericArgument()),
		args.value(8, QGenericArgument()),
		args.value(9, QGenericArgument()));
else
	ok = QMetaObject::invokeMethod(target, methodName.constData(),
		connectionType, returnArgument,
		args.value(0, QGenericArgument()),
		args.value(1, QGenericArgument()),
		args.value(2, QGenericArgument()),
		args.value(3, QGenericArgument()),
		args.value(4, QGenericArgument()),
		args.value(5, QGenericArgument()),
		args.value(6, QGenericArgument()),
		args.value(7, QGenericArgument()),
		args.value(8, QGenericArgument()),
		args.value(9, QGenericArgument()));
\end{lstlisting}
\end{LTR}

سپس در پایان این رویه مقدار \ان{returnData} به سمت مقابل برگشت داده می‌شود.