% مراجع خود را در این قسمت وارد کنید.
% دستوری برای کوچک کردن اندازه فونت‌ها 
\small
% شروع محیط مراجع 
\renewcommand{\bibname}{مراجع فارسی}
\setRTLbibitems
\begin{thebibliography}{99}
%	\resetlatinfont
	% تذکر: چنانچه از نسخه‌های قدیمی زی‌پرشین و بی‌دی استفاده می‌کنید، هنگام استفاده از سه دستور بالا، با خطا 
	% مواجه می‌شوید. بنابراین باید زی‌پرشین و بی‌دی خود را آپدیت کنید.
	% چنانچه مرجع فارسی هم دارید باید یا از بسته Persian-bib استفاده کنید و یا راهنمای bidi را مطالعه کنید.
	
	%\bibitem{ref-1}
	%T.E.simos. J. vigo-Aguiar, {\em Exponentially fitted symplectic integrator}, Phys. Rev. E. 67  (2003) 016701.
	
\bibitem{citekey33}
1390. محاسبات توزیع شده با بسترسازی رایانش ابری. عصر فناوری اطلاعات 64. 117.

\bibitem{citekey}
فاطمه عبداله ئی، منیژه حسنی چوکامی. 1395. تاثیر زمانبندی کار و بهبود آن در رایانش ابری. دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و برق

	
\end{thebibliography}
