\chapter{نتایج تجربی}

\section{آزمایش}






پس از انتخاب تصویر کاربر، آن تصویر در پنل سمت چپ تمامی سرویس‌گیرندگان نمایش داده می‌شود و پس از یافتن بهترین گزینه تصویر یافته شده در پنل سمت راست نمایش داده می‌شود. تصویر \ارجاع{fig:appmain} یک نمونه از اجرای برنامه روی یک سیستم را نشان می‌دهد. در این مثال تصویر شماره ۹۲۹ با کمی تغییر (یک نوشته بر روی تصویر) به برنامه داده شد و پس از چهار ثانیه تصویر اصلی پیدا شد. با یک محاسبه ساده مشخص می‌شود بررسی تمام این تصاویر نیاز به بیش از ۴۵ دقیقه زمان دارد. حال اگر این پردازش روی سه رایانه با معماری یکسان صورت بگیرد بدیهی است که بیشینه زمان اجرای آن یک سوم یا ۱۵ دقیقه خواهد بود.
\begin{figure}[!htb]
	\centering
	\includegraphics[width=15cm]{images/app_single.png}
	\caption{اجرای برنامه تست روی یک رایانه}
	\label{fig:appmain}
\end{figure}

در شکل \ارجاع{fig:single diagram} معماری برنامه یافتن تصویر سلفی نمایش داده شده است. همانگونه که در شکل مشخص است کاربر یک تصویر را به برنامه می‌دهد و برنامه با بررسی تمام تصاویر موجود در دیتاست نزدیک‌ترین تصویر را انتخاب می‌کند. برنامه برای یافتن بهترین تصویر باید تمام تصاویر را بررسی کند چون در وسط کار مشخص نیست تا آن لحظه بهترین تصویر پیدا شده است یا نه. پس از یافتن بهترین تصویر برنامه آن را به کاربر نمایش می‌دهد.




\begin{figure}[!htb]
	\centering
	\input{images/tikz/dia_single}
	\caption{معماری برنامه یافتن تصویر سلفی}
	\label{fig:single diagram}
\end{figure}


در شکل \ارجاع{fig:dist diagram} معماری همان برنامه با رایانش توزیع شده نمایش داده شده است. از نظر کاربر این دو برنامه تفاوتی با یکدیگر ندارند. در هر دو حالت کاربر تصویری را به برنامه می‌دهد و برنامه تصویر یافت شده را نمایش می‌دهد. ولی در معماری توزیع شده فرایند یافتن تصویر به مراتب سریعتر صورت می‌گیرد. چون این معماری از منابع رایانه‌های بیشتری استفاده می‌کند و فرایند به صورت موازی اجرا می‌شود.


\begin{figure}[!htb]
	\centering
	\input{images/tikz/dia_dist}
	\caption{معماری برنامه یافتن تصویر سلفی با رایانش توزیع شده}
	\label{fig:dist diagram}
\end{figure}

\section{دستاورد‌ها}
\def\checkmark{\tikz\fill[scale=0.4](0,.35) -- (.25,0) -- (1,.7) -- (.25,.15) -- cycle;} 

در نهایت کتابخانه نورون با صرف 27573 خط کد و پنج سال زمان نوشده شد. در جدول \ارجاع{table:neuron vs others} امکانات به دست آمده نورون با سایر رقبا مقایسه شده است. در این پروتکل سعی شده است کمبود‌های سایر پروتکل‌ها جبران شود.

\begin{table}
	\centering
	\caption{مقایسه نورون با سایر رقبا}\label{table:neuron vs others}
	\begin{tabular}{rrrrrr} \hline
توانایی  & ارتباط دو سویه & ارسال داده باینری & اشیاء مشترک & رویداد رسیدن پیام & متد جلوگیری از جعل
		\\ \hline
		\lr{Xml rpc} & & & & & \\
		\lr{Json rpc} & & & & & \\
		\lr{Soap} & & & & & \\
		\lr{Corba} & \checkmark & \checkmark & & & \\
		\lr{FMS} & \checkmark & & & & \\
		\lr{Java rmi} & \checkmark & & \checkmark & & \\
		\lr{Wcf} & \checkmark & \checkmark & \checkmark & & \\
		\lr{Neuron} & \checkmark & \checkmark & \checkmark & \checkmark & \checkmark \\
		
		\hline
	\end{tabular}%
\end{table}