%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

\def\lstlistingname{کد}
% دستوری برای حذف کلمه «چکیده»
%\renewcommand{\abstractname}{}
% دستوری برای حذف کلمه «abstract»
%\renewcommand{\latinabstract}{}
% دستوری برای تغییر نام کلمه «اثبات» به «برهان»
\renewcommand\proofname{\textbf{برهان}}
% دستوری برای تغییر نام کلمه «کتاب‌نامه» به «مراجع»
\renewcommand{\bibname}{مراجع}
% دستوری برای تعریف واژه‌نامه انگلیسی به فارسی
\newcommand\persiangloss[2]{#1\dotfill\lr{#2}\\}
% دستوری برای تعریف واژه‌نامه فارسی به انگلیسی 
\newcommand\englishgloss[2]{#2\dotfill\lr{#1}\\}
% تعریف دستور جدید «\پ» برای خلاصه‌نویسی جهت نوشتن عبارت «پروژه/پایان‌نامه/رساله»
\newcommand{\پ}{پروژه/پایان‌نامه/رساله }
%استفاده از کلمه‌ی نمودار به جای شکل
%\renewcommand{\figurename}{نمودار}

\renewcommand{\arraystretch}{1.2}

\renewcommand{\contentsname}{
%***\settextfont{XB Zar}
\fontsize{13}{14}\selectfont
\hrule \vspace{.2cm}
شماره و عنوان
\hspace*{\fill}
صفحه
\vspace{.2cm} \hrule}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% تعریف و نحوه ظاهر شدن عنوان قضیه‌ها، تعریف‌ها، مثال‌ها و ...
\theoremstyle{definition}
\newtheorem{definition}{تعریف}[section]
\theoremstyle{theorem}
\newtheorem{theorem}[definition]{قضیه}
\newtheorem{hint}[definition]{تذکر}
\newtheorem{lemma}[definition]{لم}
\newtheorem{proposition}[definition]{گزاره}
\newtheorem{corollary}[definition]{نتیجه}
\newtheorem{remark}[definition]{ملاحظه}
\theoremstyle{definition}
\newtheorem{example}[definition]{مثال}
%\numberwithin{figure}{section}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% دستورهایی برای سفارشی کردن سربرگ صفحات
\csname@twosidetrue\endcsname
\pagestyle{fancy}
%\fancyhf{} 
\fancyhead[OL,EL]{\thepage}
\fancyhead[OR]{\small\leftmark}
\fancyhead[ER]{\small\leftmark}
\fancypagestyle{plain}{%
	\renewcommand{\headrulewidth}{0pt}%
	\fancyhf{}%
}

\renewcommand{\chaptermark}[1]{%
\markboth{\thechapter.\ #1}{}}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% دستورهایی برای سفارشی کردن صفحات اول فصل‌ها
\makeatletter
\newcommand\mycustomraggedright{%
	\if@RTL\raggedleft%
	\else\raggedright%
	\fi
}

\def\@part[#1]#2{%
	\ifnum \c@secnumdepth >-2\relax
		\refstepcounter{part}%
		\addcontentsline{toc}{part}{\thepart\hspace{1em}#1}%
	\else
		\addcontentsline{toc}{part}{#1}%
	\fi
	\markboth{}{}%
	{\centering
	\interlinepenalty \@M
	\ifnum \c@secnumdepth >-2\relax
		\huge\bfseries \partname\nobreakspace\thepart
		\par \vskip 20\p@
	\fi
	\Huge\bfseries #2\par}%
	\@endpart
}
\def\@makechapterhead#1{%
	\vspace*{+300\p@}%
	{
		\parindent \z@ \mycustomraggedright %\@mycustomfont
		\centering
		\ifnum \c@secnumdepth >\m@ne
			\if@mainmatter
%				\huge\bfseries \@chapapp\space {\chapternumber\thechapter}		
				\huge\huge\bfseries \@chapapp\space {\@tartibi\c@chapter}
				\par\nobreak
				\vskip 20\p@
			\fi
		\fi
		\interlinepenalty\@M 
		\bfseries #1\par\nobreak
		\vskip 120\p@
		\newpage
	}
}
\makeatother

\tikzset{every picture/.style={line width=0.75pt}} %set default line width to 0.75pt        

\DefaultMathsDigits
