%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% میتوانید از دستورات فارسی زیر در متون راست به چپ استفاده کنید. در صورت عدم تمایل به استفاده از دستورات فارسی معادل اصلی آنها را میتوانید به کار بگیرید

\newcommand{\پانویس}
[1] {\LTRfootnote{#1}}

\newcommand{\ارجاع}
[1] {\ref{#1}}

\newcommand{\مر}
[1] {\cite{#1}}

\newcommand{\آدرس}
[1] {\url{#1}}

\newcommand{\ان}
[1] {\lr{#1}}

\newcommand{\فصل}
[1] {\chapter{#1}}

\newcommand{\بخش}
[1] {\section{#1}}

\newcommand{\زیربخش}
[1] {\subsection{#1}}

\newcommand{\زیرزیربخش}
[1] {\subsubsection{#1}}

\newcommand{\لینک}
[1] {\href{#1}{#1}}

\newcommand{\واژه}[2]{\lr{#1}\LTRfootnote{#2}}

\newcommand\cpp{
	\lr{C++}
}
\newcommand\qt{
	\lr{Qt}
}

\newcommand\peer{
	\lr{Peer}
}
\newcommand\so{
	\lr{Shared object}
}
\newcommand\go{
	\lr{Global object}
}

\newcommand{\خانه}
[1] {
\multicolumn{1}{r}{#1}
}
\newcommand{\cell}
[1]{
\multicolumn{1}{l}{\lr{#1}}
}