% در این فایل، عنوان پایان‌نامه، مشخصات خود و چکیده پایان‌نامه را به انگلیسی، وارد کنید.
% توجه داشته باشید که جدول حاوی مشخصات پروژه/پایان‌نامه/رساله، به طور خودکار، رسم می‌شود.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\baselineskip=.6cm
\begin{latin}
\latinuniversity{Shahriar Institute of Higher Education}
\latinfaculty{Computer}
\latinsubject{Software engineering}
\latinfield{Software enginering}
\latintitle{Introduction an Improved Framework Based on Distributed Computing for C++ Language}
\firstlatinsupervisor{Dr. Farnaz Hoseini}
%\secondlatinsupervisor{Second Supervisor}
\firstlatinadvisor{Dr. Sajjad Jahanbakhsh}
%\secondlatinadvisor{Second Advisor}
\latinname{Hamed}
\latinsurname{Masafi}
\latinthesisdate{Septambr 2019}
\latinkeywords{Distributed  applications, Network, Software framework}
\en-abstract{
}

\end{latin}
