\chapter{نتیجه‌گیری و پیشنهادات}

\section{نتیجه‌گیری}
بررسی پروتکل‌های ارتباطی و تکنولوژی آنها موید این واقعیت است نسل نوین این پروتکل‌ها نیاز به تکنولوژی‌های بیشتر و به‌روز‌تری دارد. این این رو زمینه برای تحقیقات آتی همواره گشوده است. به عنوان یک پیشنهاد یکپارچه‌سازی محصولی مانند نورون با یک منبع داده (شبیه به عملکرد \وا{Firebase}) می‌تواند موثر باشد.


\section{دریافت این پایان‌نامه}
در نهایت کتابخانه نورون با صرف 6997 خط کد و پنج سال زمان نوشده شد و سورس آن با یک موافقتنامه \وا{OpenSource} در اختیار همگان قرار گرفته است. چنانچه شخصی مایل بود می‌تواند امکاناتی به آن اضافه کرده یا آن را آزادانه تغییر دهد.


مطالب این پایان‌نامه در قالب لاتک (\LaTeX) و با استفاده از زیپرشین (\XePersian) نگاشته شده‌اند.تمام مطالب درج شده در آدرس زیر قابل دریافت هستند:
  
{\latin{\url{https://gitlab.com/hamed.masafi/thesis}}}
  
  
 کتابخانه این پایان‌نامه نیز به صورت \وا{OpenSource} منتشر شده است و با پروانه \وا{LGPL} از آدرس زیر قابل دریافت است.
{\latin{\url{https://github.com/hamedmasafi/neuron}}}


برنامه آزمون یافتن تصاویر سلفی نیز در آدرس زیر قابل بارگزاری است.
{\latin{\url{https://gitlab.com/hamed.masafi/selfie-finder}}}