\subsection[نرم‌افزار توزیع شده]{نرم‌افزار توزیع شده\LTRfootnote{Distributed applications}}
برای عبارت نرم‌افزار‌های توزیع شده تعاریف مختلفی به وجود آمده است که همگی آنها در بطن معنی تقریباً یکسان هستند.

اندرو تنباتوم\پانویس{Andrew Tanenbaum} نویسنده کتاب معروف سیستم‌های توزیع شده اینگونه تعریف می‌کند:
\begin{displaycquote}{Tanenbaum DA}
سیستم توزیع شده، مجموعه ای از کامپیوترهای مستقل از هم هستند، که از نظر کاربر، یک کامپیوتر واحد به نظر می رسند.
\end{displaycquote}

به بیان دیگر یک سیستم توزیع‌شده مجموعه‌ای از کامپیوتر های به هم پیوسته هستند که این توزیع از نظر کاربر مخفی است. از نظر کاربر سیستم در جکم واحد است و از گستردگی آن اطلاع ندارد. در عمل کاربر کاری از سیستم می‌خواهد و سیستم آن را انجام می‌دهد، این عمل از نظر کاربر یک عمل عادی است که یک برنامه عادی هم همان کار (با هدف و الگوریتم دیگری) انجام می‌دهد. ولی در باطن ماجرا این سیستم برای اعمال پرهزینه خود از منابع چندین رایانه بهره گرفته است.

\subsection{مزایای یک سیستم توزیع شده}

\begin{itemize}
	\item \textbf{\gls{Performance} بالا:}
	یک برنامه توزیع شده روی چندین رایانه اجرا می‌شود. بدیهی است که قدرت پردازشی چند رایانه از یک رایانه بیشتر است. 
	
	\item \textbf{\gls{Scalability}:}
	برای افزایش قدرت سخت افزاری یک رایانه محدودیت‌هایی وجود دارد ولی یک برنامه توزیع شده با افزایش تعداد رایانه‌های متصل قدرت پردازشی خود را افزایش می‌دهد.
	
	\item \textbf{\gls{FOS} بالا:}
	در یک نرم‌افزار عادی با از کار افتادن رایانه میزبان کل نرم‌افزار از کای می‌افتد ولی در یک نرم‌افزار توزیع شده با از کار افتادن یک رایانه فقط بخشی از قدرت پردازشی برنامه کاسته می‌شود و کارایی برنامه حفظ می‌شود.
\end{itemize}
