% مراجع خود را در این قسمت وارد کنید.
% دستوری برای کوچک کردن اندازه فونت‌ها 
\small
% شروع محیط مراجع 
\setLTRbibitems
\begin{thebibliography}{99}
\resetlatinfont
% تذکر: چنانچه از نسخه‌های قدیمی زی‌پرشین و بی‌دی استفاده می‌کنید، هنگام استفاده از سه دستور بالا، با خطا 
% مواجه می‌شوید. بنابراین باید زی‌پرشین و بی‌دی خود را آپدیت کنید.
% چنانچه مرجع فارسی هم دارید باید یا از بسته Persian-bib استفاده کنید و یا راهنمای bidi را مطالعه کنید.

%\bibitem{ref-1}
%T.E.simos. J. vigo-Aguiar, {\em Exponentially fitted symplectic integrator}, Phys. Rev. E. 67  (2003) 016701.


\bibitem{ted}
کریس ارمسون. یک خودروی خودران چطور جاده را می بیند؟ بازیابی شده از آدرس https://www.ted.com/talks/chris_urmson_how_a_driverless_car_sees_the_road/transcript?language=fa در ۱۰ صبخ ۳ مهر ۹۶

\end{thebibliography}