%%%  پایان‌نامه کارشناسی ارشد کامپیوتر
%%%  حامد مصافی
%%%  دانشگاه شهریار آستارا
%%%  تابستان ۹۸

% !TEX TS-program = XeLaTeX
\documentclass[oneside,openany,a4paper,11pt,msc]{Shahriar_thesis}
% در صورتی که میخواهید پایان‌نامه را چاپ کنید خط زیر را فعال کنید. تمام تغییرات به صورت خودکار اعمال می‌شوند
%\print{}

\input{config/packages}
\input{config/configures}
\input{config/code}
\input{config/persian_commands}
\input{config/glossaries}
\input{data/fa_title}
\input{data/en_title}
\input{data/abstract}
\input{data/glossaries}


\begin{document}
%	نمایش همه مراجع حتی آنها که استفاده نشده‌اند
\nocite{*}

\input{data/firstpage}

\baselineskip=.75cm
\pagenumbering{harfi}

\vtitle
\vtitleb
%\defence
% چنانچه مایل به چاپ صفحات «تقدیم»، «نیایش» و «سپاس‌گزاری» در خروجی نیستید، خط‌های زیر را با گذاشتن ٪  در ابتدای آنها غیرفعال کنید.
%page: صفحه تقدیم
\input{data/acknowledgement}
%page: صفحه نیایش
%\input{data/pray}
%page: صفحه تشکر
\input{data/thanks}

% فهرست مطالب
\cleardoublepage
{
	\pagestyle{plain}
	\tableofcontents
	\cleardoublepage
}
\listoftables
\listoffigures
\newpage\thispagestyle{empty}
\phantomsection
\addcontentsline{toc}{chapter}{فهرست برنامه‌ها}
\lstlistoflistings

\abstractpage

\pagenumbering{arabic}

\include{chapters/chapter1/index}
\include{chapters/chapter2/index}
\include{chapters/chapter3/index}
\include{chapters/chapter4/index}
\include{chapters/chapter5/index}

\printglossary
\printabbreviation
\glsaddallunused[\acronymtype]


% اگر از بسته bibtex استفاده نمیکنید خط زیر را غیرفعال کرده و از دو خط پایینتر استفاده کنید
%\include{bib/refrence_bib}
%\include{data/references_fa}
\include{data/references_en}

%\baselineskip=.75cm
%\include{data/dicfa2en}
%\include{data/dicen2fa}

\latinabstractpage
\addcontentsline{toc}{chapter}{نمایه}
\printindex

\begin{latin}
	\latinvtitle
\end{latin}
\label{LastPage}
\end{document}
