% در این فایل، دستورها و تنظیمات مورد نیاز، آورده شده است.
%----------------------------------------------------------------------

% در ورژن جدید زی‌پرشین برای تایپ متن‌های ریاضی، این سه بسته، حتماً باید فراخوانی شود
\usepackage{amsthm,amssymb,amsmath} % تایپ متن‌های ریاضی
% بسته‌ای برای تنطیم حاشیه‌های بالا، پایین، چپ و راست صفحه
\usepackage[top=30mm, bottom=30mm, left=25mm, right=35mm]{geometry} % تنظیم حاشیه
% بسته‌‌ای برای ظاهر شدن شکل‌ها و تصاویر متن
\usepackage{graphicx} % ظاهر شدن شکل‌ها و تصاویر متن
% بسته‌ای برای رسم کادر
\usepackage{framed} % رسم کادر
% بسته‌‌ای برای چاپ شدن خودکار تعداد صفحات در صفحه «معرفی پایان‌نامه»
\usepackage{lastpage} % تعداد صفحات در صفحه «معرفی پایان‌نامه»

% چنانچه قصد پرینت گرفتن نوشته خود را دارید، خط بالا را غیرفعال و  از دستور زیر استفاده کنید چون در صورت استفاده از دستور زیر‌‌، 
% لینک‌ها به رنگ سیاه ظاهر خواهند شد که برای پرینت گرفتن، مناسب‌تر است


\usepackage{cite}
% بسته‌ لازم برای تنظیم سربرگ‌ها
\usepackage{fancyhdr}
% بسته‌ای برای ظاهر شدن «مراجع»  در فهرست مطالب
\usepackage[nottoc]{tocbibind}
% دستورات مربوط به ایجاد نمایه
\usepackage{makeidx}

\usepackage{enumerate}
%\usepackage{enumitem}
\usepackage{caption}
\usepackage{multirow}
\usepackage{array}
\usepackage{booktabs}
\usepackage{tikz}
\usetikzlibrary{arrows, arrows.meta, calc, positioning, quotes, shapes, topaths, matrix}
\usepackage[normalem]{ulem}
\usepackage{mathtools}
\usepackage{zref-perpage}
\usepackage{listings}
\usepackage{tabularx}
\usepackage{indentfirst}

\usepackage{csquotes}

%\usepackage[backend=bibtex,style=numeric]{biblatex}  %backend=biber is 'better'  


\zmakeperpage{footnote}
\usepackage[section]{placeins}

\makeindex
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

\usepackage{listings}

% بسته‌ و دستوراتی برای ایجاد لینک‌های رنگی با امکان جهش

\ifdefined\printmode
	\usepackage[pagebackref=false]{hyperref}
\else
	\usepackage[pagebackref=false,colorlinks,linkcolor=blue,citecolor=magenta]{hyperref}
\fi

%\usepackage[xindy,acronym,nonumberlist=true]{glossaries}
\usepackage[sanitizesort=false,sanitize={name=false},nomain,xindy,acronym]{glossaries}

% فراخوانی بسته زی‌پرشین و تعریف قلم فارسی و انگلیسی
\usepackage{xepersian}
\settextfont[Scale=1.15]{XB Niloofar}
\setiranicfont[Scale=1.15]{XB Zar Oblique}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% چنانچه می‌خواهید اعداد در فرمول‌ها، انگلیسی باشد، خط زیر را غیرفعال کنید
\setdigitfont[Scale=.85]{Persian Modern}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% تعریف قلم‌های فارسی و انگلیسی اضافی برای استفاده در بعضی از قسمت‌های متن
\defpersianfont\nastaliq[Scale=2]{IranNastaliq}
\defpersianfont\chapternumber[Scale=3]{XB Niloofar}