\chapter{پیشینه تحقیق}

\section{مقدمه}

\section{تعاریف}
\input{chapters/chapter2/dist_app}
\input{chapters/chapter2/dist_computing}
\input{chapters/chapter2/client_server}
\input{chapters/chapter2/tcp}
\input{chapters/chapter2/protocols}


\section{ابزار‌ها}
برای تحقیق پیرامون مبحث این پایان‌نامه و همچنین پیاده‌سازی ایده آن از چندین ابزار برنامه‌نویسی شامل \وا{Language}، قالب انتقال داده و غیره استفاده شده است که در این معرفی مختصری پیرامون هر یک از آنان صورت خواهد پذیرفت.
\input{chapters/chapter2/cpp}
\input{chapters/chapter2/qt}
\input{chapters/chapter2/xml}
\input{chapters/chapter2/json}


\section{سایر پروتکل‌های موجود}
\input{chapters/chapter2/xmlrpc}
\input{chapters/chapter2/jsonrpc}
\input{chapters/chapter2/soap}
\input{chapters/chapter2/corba}
\input{chapters/chapter2/fms}
\input{chapters/chapter2/rmi}
\input{chapters/chapter2/wcf}

پروتکل‌های حاضر دارای کمبود‌هایی هستند که در جدول \ارجاع{table:protocols} به برخی از آنها اشاره شده است.
\input{chapters/chapter2/protocols_table}






