\chapter{روش پبشنهادی}

برای تولید کتابخانه رایانش توزیع شده از زبان برنامه‌نویسی \cpp و چهارچوب کیوت استفاده شده است. علت این انتخاب گستردگی استفاده از زبان \cpp و امکانات وسیع چهارچوب کیوت بوده است. برای این کتابخانه نام نورون\پانویس{Neuron} انتخاب شده است. توسعه این کتابخانه از سال ۲۰۱۵ شروع شده است و حدود سه سال برای آماده‌سازی آن زمان صرف شده است.

\input{chapters/chapter3/messaging}
\input{chapters/chapter3/serialization}
\input{chapters/chapter3/invoke}


\section{اشیاء مشترک}
در این کتابخانه چند نوع از اشیا می‌توانند بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده به اشتراک گذاشته شوند
\begin{itemize}
	\item \gls{Peer}
	\item \gls{Shared objects}
	\item \gls{Global objects}
\end{itemize}


\input{chapters/chapter3/peer}
\input{chapters/chapter3/shared_object}
\input{chapters/chapter3/global_object}
\input{chapters/chapter3/connect}
\input{chapters/chapter3/server_threading}
\input{chapters/chapter3/cells}



\input{chapters/chapter3/sample_app}



