 % پایان‌نامه خود را تقدیم کنید!
\newpage
\begin{acknowledgementpage}

\vspace{3cm}

{\nastaliq
{\Large
 تقدیم به:
 
\hspace{2cm}
همسرم، اسطوره زندگیم، پناه خستگیم و امید بودنم.

\hspace{2cm}
دخترم، دلیل بودنم.


\vspace{1.5cm}
و تقدیم به: \\
\hspace{2cm}
مهربان فرشتگانی که لحظات ناب باور بودن، لذت و غرور دانستن، جسارت خواستن، عظمت رسیدن و تمام تجربه‌های یکتا و زیبای زندگیم، مدیون حضور سبز آنهاست.
\\ \hspace{2cm}
\begin{center}
خانواده مهربان خودم و همسرم
\end{center}
}}
\end{acknowledgementpage}