De eisen van dit hoofdstuk zijn in meerdere sub onderdelen verdeeld. Iedere eis is beschreven 
in het volgende formaat:\\

\todo{add a temperature / pressure sensor}


\newRequirement{Nummer}{MoSCoW prioriteit}{\emph{Beschrijving}}\\

De prioriteit per eis is afgekort, de betekenis van deze afkortingen is te vinden in \autoref{tab:moscow_abbreviations}

\begin{table}[H]
    \centering
    \begin{tabular}{l p{8cm}}
        \textbf{Afkorting} & \textbf{Betekenis} \\
        MH & Must Have | Deze eis moet worden ontwikkeld voor een correcte werking van het eindproduct.\\
        & \\
        SH & Should Have | Niet verplicht, maar het liefste wordt deze eis gerealiseerd.\\
        & \\
        CH & Could Have | Niet verplicht, maar als er tijd en ruimte voor is, zal deze eis worden gerealiseerd.\\
        & \\
        WH & Won't Have | Niet nodig.\\
    \end{tabular}
    \caption{MoSCoW afkortingen betekenissen}
    \label{tab:moscow_abbreviations}
\end{table}

\subsection{Modules}
Iedere module kan worden verbonden met de main hub. Iedere module zal moeten voldoen aan de volgende eisen:
Om een module te meten wordt een drukknop gebruikt.
\\\\

Eerst moeten de sensoren uitgelezen kunnen worden. Elke module zal uit een sensor bestaan.
\newRequirement{1.1}{MH}{
    De verschillende modules moeten in staat zijn om de MQ-sensoren: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 135 uit te lezen.
}
\newRequirement{1.2}{MH}{
    Elke module kan de waarde van de aangesloten MQ-$x$ sensor uitlezen en doorsturen naar de main hub.
}
\newRequirement{1.3}{MH}{
    De sensor modules moeten een nauwkeurigheid hebben van 1\%.
}
\newRequirement{1.4}{MH}{
    De sensor modules moeten de opwarmtijd van de betreffende MQ sensor visueel aantonen.
}\\\\
Als de main hub een te hoge waarde detecteert gaat een alarm af. Er wordt een audiovisueel alarm op elke module aangebracht.
\newRequirement{1.6}{MH}{
    Elke module kan mensen in een ruimte waarschuwen voor een te hoge sensor waarde door middel van een audiovisueel alarm. Deze te hoge waarde wordt vastgelegd in het hoofdstuk ``onderzoek''.
}\\\\

De data van deze modules zullen verstuurd moeten worden naar de main hub. Dit wordt draadloos gedaan. De modules worden gedetecteerd door een identificatienummer.
\newRequirement{1.7}{MH}{
    Elke module wordt draadloos verbonden met de main hub.
}

\newRequirement{1.8}{MH}{
    Iedere module krijgt zijn eigen identificatie nummer zodat de Main Hub de sensor module kan identificeren.
}\\\\
Iedere sensor is apart uit te lezen 
\newRequirement{1.9}{CH}{
    Iedere module is onafhankelijk te gebruiken door middel van een bedrade verbinding met een PC.
}


\subsubsection{Waterstof sensor module}
Een waterstof module zal dezelfde eisen hebben als iedere andere module, maar heeft ook een specifieke lijst met eisen.

\newRequirement{1.10}{MH}{
    De waterstof in de lucht moet gedetecteerd kunnen worden in hele procenten in een range van 0 tot 10 procent.
}
\newRequirement{1.11}{MH}{
    Een alarm gaat af zodra de hoeveelheid waterstof in de lucht boven 2\% is.
}

\subsection{Main hub}
De main hub is het meest centrale onderdeel van het systeem. De main hub zorgt ervoor dat losse  modules gekoppeld en uitgelezen kunnen worden. De losse modules bestaan uit sensoren die uitgelezen worden.

\newRequirement{2.1}{MH}{
    De aangesloten modules kunnen draadloos communiceren op een minimale afstand van 10 meter.
}
\newRequirement{2.2}{CH}{
    De aangesloten modules kunnen draadloos communiceren op een afstand van meer dan 10 meter.
}

\newRequirement{2.3}{MH}{
    De main hub kan gebeurtenissen opslaan, ook wanneer deze niet verbonden is met een extern device.
}
\newRequirement{2.4}{MH}{
    De opgeslagen data van deze gebeurtenis op de hub bestaat minimaal uit: Absolute tijd, Sensor module ID, sensor waarde.
}

%\bf TODO: zijn 2.3 en 2.4 dezelfde eis????}\\\\
%NOTE: Denk het niet, 2.4 gaat over wat 2.3 over hoe

Wanneer een waarde als alarmerend wordt gezien, is beschreven in \inlineTodo{verwijs naar hoofdstuk waar dit is beschreven}


\newRequirement{2.5}{MH}{
    De main hub moet beschikken over een audio visueel alarm middel welke afgaat als een te hoge sensor waarde wordt gemeten.
}

\subsubsection{Communicatie library}
Om de main hub te kunnen verbinden met een externe device (zoals een PC), zal een communicatie library worden ontwikkeld. Hieronder zijn de eisen aan deze library te vinden:\\

\newRequirement{3.1}{MH}{
    Communicatie met de main hub is mogelijk met een library.
}

\newRequirement{3.2}{MH}{
    Met de library kunnen gebeurtenissen van de main hub worden uitgelezen.
}

\newRequirement{3.3}{MH}{
    Met de library kan Real-Time data worden uitgelezen per aangesloten sensor module.
}

\newRequirement{3.4}{MH}{
    Met de library kan een data export worden gemaakt naar .CSV formaat.
}

Met dit CSV (Comma Separated Values) file, wordt de data op een eenvoudige manier tussen de main hub en de PC verzonden. In deze file komen de parameters achter elkaar, gescheiden door komma's. Hierna kan het bestand worden geopend in een spreadsheet programma waarna de data kan worden gebruikt door de gebruiker.

\newRequirement{3.5}{MH}{
    Een data export gemaakt door de library bestaat minimaal uit: Absolute tijd, sensor ID, sensor waarde.
}

\newRequirement{3.6}{CH}{
    Vanuit de library moet een meting met een los aangsloten module gestart kunnen worden.
}

\subsection{Niet functionele eisen}

\newNFRequirement{1}{CH}{
    De modules worden geleverd in een behuizing.
}