start node app.js 3000 crash-broadcast
start node app.js 3001
start node app.js 3002
start node app.js 3003

=== Those nodes must run on ports 
3000
3001
3002
3003

To crash a node, append `crash` after a node's port.

=== ONAR === 

Aici primul nod citesteste date de la tastatura (consola), iar restul le afiseaza in mod constant pe ecran.
Cand apare un alt mesaj, 