---
شرح: فدرت گرفته از مردم و آمادهٔ یاری!
---

# به میز کمک خوش آمدید

میز کمک به افراد و سازمان‌هایشبکهٔ جهانی ** مردم‌نهاد (PxP)** منابع **رایگان**
می‌دهد. علاوه بر منابع برخط، اعضای [میز کمک](ask-for-help.md) می‌توانند از طریق
کانال‌های گپ، پیام‌رسانی و رایانامه به پرسش‌ها پاسخ داده و دربارهٔ امنیت
دیجیتالی و فیزیکی توصیه کنند. بسته به نیازتان میز کم می‌تواند در این موارد نیز
سازمان‌دهی کند:

* کارگاه‌ها و آموزش‌های حضوری دربارهٔ امنیت و مقاومت برای سازمان‌های اجتماعی
  مدنی
* تحقیقات امنیت دیجیتالی
* پشتیبانی تخصّصی دربارهٔ توسعهٔ سیاست‌های امنیتی
* خلاصه‌های امنیتی سفر
* پشتیبانی روانی

**Reach out today to discuss with a member of the** [**Help
Desk**](ask-for-help.md) to see what is right for you or your organization or
click through the resources available online:

* [امنیت دیجیتالی](digital/)
* [امنیت فیزیکی](physical/)
* [امنیت روانی](psychosocial.md)

این منبع در حال تکمیل بوده و با بازخورد از همهٔ شما به‌روز شده و بهبود می‌یابد!
