# C_plus_if

## Jak wysłać projekt na gitlab

```
#### Wykonaj w programie kotlin warunki oraz pętle napisane poniżej
```
**## 0.1 )ifFlochart)


![img.png](img.png)
a
## 02 (ifFlochartB)

w miejsce typu danych **int** , wstaw numer z dziennka .
zamiast zera wstaw dzień swoich urodzin.
* jeśli warunek if się zgodzi , to program ma wyświetlić komunikat:
warunek if jest prawdziwy
* jeśli warunek if nie zgodzi się. Program ma wyświetlić komunikat:
warunek if jest błędny.** 
![](/home/grazka/Obrazy/cpp-for-loop.svg)

```       



## 03 (switchFlochart)


`` 

```
![img_2.png](img_2.png)

Zatwierdz swoją pracę :
wykonaj: 
**branch** (ImieNazwisko)

wykonaj:
**commit 01** (nzwa zadania);
* commit 02 (nazwa zadania);
* commit 03 (nazwa zadania);
* commit 04 (nazwa zadania); 


04 (Wykonaj samodzielne zadanie, na podstawie schematu blokowego jak niżej)
![img_3.png](img_3.png)

 ### Przypomnienie bloków w schemacie blokowym 

![img_4.png](img_4.png)
## Authors and acknowledgment
Bartlomiej Durak
## License
ZST Kolbuszowa
## Project status
rozwojowy