## Завдання

Створити новий React додаток з двома модальними вікнами.

#### Технічні вимоги:
- Створити програму за допомогою `create-react-app`.
- Створити на головній сторінці 2 кнопки з текстом `Open first modal` та `Open second modal`.
- По кліку на кожну з кнопок має відкриватись відповідне модальне вікно.
- Створити компонент `Button` який повинен мати такі властивості, що передаються з батьківського компонента:
  - Колір фону (властивість `backgroundColor`)
  - Текст (властивість `text`)
  - Функція при натисканні (властивість `onClick`)
- Створити компонент `Modal` який повинен мати такі властивості, що передаються з батьківського компонента:
  - Текст заголовка модального вікна (властивість `header`) 
  - Чи повинен бути хрестик для закриття вікна праворуч вгорі (boolean властивість `closeButton`, значення `true/false`)
  - Основний текст модального вікна, який буде показаний у його центральній частині (властивість `text`)
  - Кнопки, що знаходяться у нижній частині модального вікна, передані у вигляді коду у форматі JSX (властивість `actions`)
- При відкритому модальному вікні частина сторінки, що залишилася, повинна бути затемнена за допомогою темного напівпрозорого фону.
- Модальне вікно має закриватися при натисканні області зовні його контенту.
- Стилізувати кнопки та модальні вікна за допомогою SCSS
- Кнопки мають бути різних кольорів
- Модальні вікна мають містити різний текст.
- Дизайн модального вікна дається в [PSD](./modal-window.psd) файлі.
- Одне модальне вікно зробити як у дизайні. Для другого потрібно використовувати інший текст та інші кнопки (виберіть будь-які).
- Усі компоненти мають бути створені у вигляді ES6 класів.

#### Необов'язкове завдання підвищеної складності
- Замість SCSS стилізувати компоненти за допомогою JSS або Styled Components

FE 2 Online React HOMEWORKS
13124 POINTS
HOMEWORK 2 - DEADLINE 10.10.2022 
MORE 
HW2 -  musica
Завдання
Створити сторінку інтернет-магазину.

Для цього необхідно доповнити проект, створений у попередньому домашньому завданні homework1.

Технічні вимоги:
Створити масив із колекцією товарів інтернет-магазину.
<!-- Один товар повинен містити такі дані
Назва
Ціна
Шлях до картинки (url в інтернеті або шлях до файлу в папці public)
Артикул (будь-які цифри)
Колір – Всього товарів має бути не менше 10. Тематика магазину – будь-яка. -->
<!-- Покласти масив у JSON файл, який зберігатиметься в папці public вашого проекту.
За допомогою AJAX запиту отримати дані з масиву товарів, записати в локальний state компонента головної сторінки. -->
<!-- Вивести на сторінку перелік товарів. Дизайн можна взяти з PSD файлу з секції LATEST ARRIVALS IN MUSICA або будь-який свій. Дизайн може бути будь-який, але він має бути. -->
<!-- Картка товару та список товарів обов'язково повинні бути реалізовані як окремі компоненти. -->
<!-- При натисканні на кнопку Add to cart має з'являтися модальне вікно з підтвердженням додавання товару в кошик (використовуйте відповідний компонент з homework1. -->
<!-- Також на кожній картці товару має бути іконка зірочки, яка дозволить додати товар до обраного. -->
Якщо товар обраний – зірочка має бути зафарбована будь-яким кольором. 
При додаванні товару в кошик або у вибране, зберігати відповідну зміну в localStorage.

У шапці сайту показувати іконки кошика та обраного, поряд з якими має бути зазначена кількість товарів, які були додані до кошика чи обране.

Проект можна стилізувати за допомогою JSS чи SCSS.
Усі компоненти мають бути створені у вигляді ES6 класів.
Властивості, які передаються у компоненти, повинні бути перевірені за допомогою propTypes.
Для всіх властивостей, які не є обов'язковими, необхідно вказати defaultProps.
На даний момент у додатку має бути лише одна сторінка – головна сторінка зі списком товарів.
Complete and continue
