https://gontar.olena.gitlab.io/forkio/

Склад учасників проекту (група fe_2_online):
- Олена Гонтар (студент 1)
- Сергій Дудко (студент 2)

Використані технології:
- SASS,
- JS,
- SVG sprites

Які завдання виконував кожен із учасників:
Сергій Дудко:
- Gulp збріка,
- SVG Sprite - вивчення і збірка,
- Секції - 2, 3, 5

Гонтар Олена:
- створення репозиторію GitLab,
- секції 1, 4