\documentclass[kulak]{kulakbeamer}

% PT altijd in mathcal!!

\usepackage[dutch]{babel}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{hyperref}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{amsmath, amssymb, amsthm}
\usepackage[separate-uncertainty=true]{siunitx}
\usepackage{amsfonts}
\usepackage{subcaption}
\usepackage{float}
\usepackage{booktabs}
\usepackage{xcolor}
\usepackage[overload]{empheq}
\usepackage{cases}
\usepackage{parskip}
\usepackage[labelfont=bf]{caption}
\usepackage{cmbright}
\usepackage{bm}
\usepackage{mathtools}
\usepackage{tikz}
\usetikzlibrary{decorations.pathreplacing}
\usepackage[normalem]{ulem}

% figure support
\usepackage{import}
\usepackage{xifthen}
\usepackage{pdfpages}
\usepackage{transparent}
\newcommand{\incfig}[2]{%
	\def\svgwidth{#2\columnwidth}
	\import{../Verslag/afbeeldingen/}{#1.pdf_tex}
}

% om definities aan te geven :=
\makeatletter
\newcommand*{\defeq}{\mathrel{\rlap{%
                     \raisebox{0.3ex}{$\m@th\cdot$}}%
                     \raisebox{-0.3ex}{$\m@th\cdot$}}%
                     =}
\makeatother

\makeatletter
\patchcmd{\beamer@sectionintoc}{\vskip1.5em}{\vskip0.5em}{}{}
\makeatother


\graphicspath{{../Verslag/afbeeldingen/}}

\title[Bachelorproef]{$\mathcal{PT}$-symmetrische \\ kwantummechanica}
\subtitle{\footnotesize\textit{Bachelorproject fysica}}
\author[M.D. M.D. J.V.]{Michiel Debaets, Marie D'haene \\ en Judith Vandewiere \\[1em] {\scriptsize \textit{Begeleiders:  Tim De Meerleer, prof. David Dudal, Martin Roelfs}}}
\institute[Kulak]{KU Leuven Kulak}
\date{Academiejaar 2019--2020}

% Overzicht bij het begin van elk hoofdstuk
\AtBeginSection[]{\only<beamer>{\addtocounter{framenumber}{-1}
	\begin{outlineframe}[Overzicht]
		   \linespread{0.5}
		 \tableofcontents[currentsection, currentsubsection, hidesubsections]

	\end{outlineframe}}
}

\begin{document}

\begin{titleframe}
\titlepage
\end{titleframe}

% \begin{outlineframe}[Overzicht]
% 	\tableofcontents
% \end{outlineframe}

\section[]{Motivatie en verloop}


\begin{frame}[allowframebreaks]{Referenties}
	\nocite{*}
	{\tiny
	\bibliographystyle{unsrt}
	\bibliography{../Verslag/biblio}
	}
\end{frame}

\end{document}
