#### Kërkesa

Në fund të ditës, para se kuzhina e restorantit të mbyllet, është një
listë me **n** punë (nga **1** në **n) që duhen bërë. Kuzhinierët kanë
bërë disa prej tyre dhe janë larguar, dhe tani ka mbetur vetëm shefi
dhe ndihmësi i tij. Ata i marin punët e mbetura me rradhë: të parën
shefi, të dytën ndihmësi, të tretën shefi, e kështu me rradhë (një po
një jo).

Bëni një program që nxjerr punët që bën shefi dhe ato që bën ndihmësi,
kur jepet numri **n** i punëve, numri **m** i punëve që janë bërë deri
tani, dhe numrat e punëve që janë bërë deri tani.

Referenca: https://www.codechef.com/problems/CLEANUP

##### Shembull

```bash
$ cat input.txt
3
6 3
2 4 1
3 2
3 2
8 2
3 8

$ python3 prog.py < input.txt
3 6
5
1

1 4 6
2 5 7
```

1. Në rastin e parë janë `6` punë dhe janë bërë punët `2 4 1`. Kanë
   mbetur pa bërë punët `3 5 6`, kështu që shefi bën punët `3 6` kurse
   ndihmësi bën punën `5`.

2. Në rastin e dytë janë `3` punë dhe janë bërë punët `3 2`. Ka mbetur
   pa bërë vetëm puna `1`, kështu që këtë e bën shefi kurse ndihmësi
   nuk bën asgjë (rreshti bosh).

3. Në rastin e tretë janë `8` punë dhe janë bërë punët `3 8`. Kanë
   mbetur pa bërë punët `1 2 4 5 6 7`, kështu që shefi bën punët `1 4
   6`, kurse ndihmësi bën punët `2 5 7`.


#### Zgjidhja 1

```python
def print_punet(punet):
    if len(punet) == 0:
        print()
    else:
        for p in punet[:-1]:
            print(p, end=' ')
        print(punet[-1])

for _ in range(int(input())):
    n, m = map(int, input().split())
    punet = [1] + [0]*n    # liste me 1 njesh dhe n zero
    punet_e_bera = list(map(int, input().split()))
    for p in punet_e_bera:
        punet[p] = 1
    punet1 = []    # punet e shefit
    punet2 = []    # punet e ndihmesit
    rradha = 'shefi'
    for p in range(1, n+1):
        if punet[p] == 0:
            if rradha == 'shefi':
                punet1 += [p]
                rradha = 'ndihmesi'
            else:
                punet2 += [p]
                rradha = 'shefi'
    print_punet(punet1)
    print_punet(punet2)
```

##### Sqarime

Mbajmë një listë me të gjitha punët, ku punët e pabëra shënohen me 0,
punët e bëra me 1, kurse indeksi në listë është numri i punës. Pastaj
punët e pabëra i ndajmë në dy lista të tjera.

#### Zgjidhja 2

```python
def print_punet(punet):
    if len(punet) == 0:
        print()
    else:
        for p in punet[:-1]:
            print(p, end=' ')
        print(punet[-1])

for _ in range(int(input())):
    n, m = map(int, input().split())
    punet = []    # te gjitha punet
    for i in range(n):
        punet += [i+1]
    punet_e_bera = list(map(int, input().split()))
    for p in punet_e_bera:
        punet[p-1] = -1
    punet1 = []    # punet e shefit
    punet2 = []    # punet e ndihmesit
    rradha = 'shefi'
    for p in punet:
        if p != -1:
            if rradha == 'shefi':
                punet1 += [p]
                rradha = 'ndihmesi'
            else:
                punet2 += [p]
                rradha = 'shefi'
    print_punet(punet1)
    print_punet(punet2)
```

##### Sqarime

E ngjashme me zgjidhjen e parë, por punët i ruajmë në listë sipas
numrit të tyre, kurse punët e bëra i shënojmë me `-1`.

#### Zgjidhja 3

```python
def print_punet(punet):
    if len(punet) == 0:
        print()
    else:
        for p in punet[:-1]:
            print(p, end=' ')
        print(punet[-1])

for _ in range(int(input())):
    n, m = map(int, input().split())
    punet = []    # te gjitha punet
    for i in range(n):
        punet += [i+1]
    punet_e_bera = list(map(int, input().split()))
    for p in punet_e_bera:
        punet.remove(p)
    punet1 = []    # punet e shefit
    punet2 = []    # punet e ndihmesit
    rradha = 'shefi'
    for p in punet:
        if rradha == 'shefi':
            punet1 += [p]
            rradha = 'ndihmesi'
        else:
            punet2 += [p]
            rradha = 'shefi'
    print_punet(punet1)
    print_punet(punet2)
```

##### Sqarime

E ngjashme me zgjidhjen e dytë, por punët e bëra, në vend që ti
shënojmë me `-1`, i fshijmë fare nga lista (me funksionin
`remove()`). Punët që mbeten i ndajmë një andej një këtej.

#### Zgjidhja 4

```python
def print_punet(punet):
    if len(punet) == 0:
        print()
    else:
        for p in punet[:-1]:
            print(p, end=' ')
        print(punet[-1])

for _ in range(int(input())):
    n, m = map(int, input().split())
    punet = []    # te gjitha punet
    for i in range(n): punet += [i+1]
    punet_e_bera = list(map(int, input().split()))
    for p in punet_e_bera: punet.remove(p)
    punet1 = [punet[i] for i in range(len(punet)) if i % 2 == 0]
    punet2 = [punet[i] for i in range(len(punet)) if i % 2 == 1]
    print_punet(punet1)
    print_punet(punet2)
```

##### Sqarime

E ngjashme me zgjidhjen e tretë, vetëm se kodi për ndarjen e punëve të
mbetura është pak më kompakt.

#### Detyra

Në një rrugë ndodhen 100 shtëpi dhe dyqane, me numra nga 1 në 100. Në
M prej tyre banojnë policë të veprimit të shpejtë. Në rast se në
ndonjë nga shtëpitë ose dyqanet ndodh ndonjë vjedhje ose incident,
pronari mund të shtypë butonin e alarmit dhe policët më të afërt
vrapojnë për në vendngjarje. Nëse arrijnë brenda një kohe të caktuar,
të quajtur koha kritike, mund ta kapin hajdutin me presh në dorë.

Çdo polic mund të arrijë K shtëpi (ose dyqane) brenda kohës kritike,
në të dyja anët e shtëpisë së tij. Nëse te një shtëpi nuk mund të
arrijë asnjë polic brenda kohës kritike, thuhet që kjo shtëpi nuk ka
mbrojtje të mjaftueshme. Nëse mund të arrijnë disa policë (më shumë se
një), thuhet që ka mbrojtje të shumëfishtë.

Na jepet numri K dhe vendbanimi i çdo polici. Bëni një program që gjen
sa shtëpi nuk kanë mbrojtje të mjaftueshme dhe sa kanë mbrojtje të
shumëfishtë.

Referenca: https://www.codechef.com/problems/COPS

##### Shembull

```bash
$ cat input.txt
3
4 56
12 52 56 8
2 20
21 75
2 40
10 51

$ python3 prog.py < input.txt
0 100
18 0
9 40
```
