### Problemi 005

#### Kërkesa

Jepet një varg me numra natyrorë: $`a_1, a_2, ... , a_n`$.  A është e
mundur që duke zëvendësuar vetëm $`k`$ prej tyre me numra natyrorë të
tjerë (sipas dëshirës), të bëjmë që ky kusht të jetë i vërtetë:
$`a_1^2 + a_2^2 + ... + a_n^2 \leq a_1 + a_2 + ... + a_n`$

Referenca: https://www.codechef.com/problems/CHFAR

##### Shembull

```bash
$ cat input.txt
2
3 2
1 2 5
5 3
7 4 9 1 5

$ python3 prog.py < input.txt
YES
NO
```

Kemi `2` rast testimi. Në rastin e parë kemi `n=3` dhe `k=2`, dhe në
rreshtin e tretë kemi `a1=1, a2=2, a3=5`.  Nqs zëvendësojmë `a2=1` dhe
`a3=1` atere mosbarazimi plotësohet.

Në rastin e dytë nuk ka mundësi që mosbarazimin ta bëjmë të vërtetë
vetëm me 3 zëvendësime.

#### Zgjidhja 1

```python
T = int(input())
for t in range(T):
    n, k = map(int, input().split())
    A = list(map(int, input().split()))
    nr = 0
    for a in A:
        if a > 1:
            nr += 1
    if nr > k:
        print('NO')
    else:
        print('YES')
```

##### Sqarime

Mosbarazimi i dhënë mund të plotësohet vetëm nëse të gjithë numrat e
vargut janë `1` (dhe në këtë rast është barazim).

Te lista `A` mbajmë vargun e numrave, dhe gjejmë sa prej elementeve të
listës janë më të mëdhenj se `1`. Nëse ky numër është më i madh se `k`
(numri i elementëve të vargut që mund të zëvendësojmë), atëherë
përgjigja është `NO` (nuk mund ta bëjmë të vërtetë mosbarazimin).
Përndryshe përgjigja është `YES`.

### Zgjidhja 2

```python
T = int(input())
for t in range(T):
    n, k = map(int, input().split())
    A = list(map(int, input().split()))
    nr = len([ a for a in A if a > 1 ])
    if nr > k:
        print('NO')
    else:
        print('YES')
```

Fillimisht krijojmë një listë të re me të gjithë elementët e listës
`A` që janë më të mëdhenj se `1`, dhe pastaj gjejmë gjatësinë e kësaj
liste me anë të funksionit `len()`.


### Zgjidhja 3

```python
T = int(input())
for t in range(T):
    n, k = map(int, input().split())
    A = list(map(int, input().split()))
    nr = len([ a for a in A if a > 1 ])
    print('NO' if nr > k else 'YES')
```

### Zgjidhja 4

```python
for _ in range(int(input())):
    n, k = map(int, input().split())
    A = list(map(int, input().split()))
    print('NO' if k < n - A.count(1) else 'YES')
```

### Detyra

Albani mendon se numri `3` është me fat (nuk thonë kot 'e treta e
vërteta'). Kështu që kur shikon një varg me numra ai numëron sa tresha
ka në të. Bëni një program që e ndihmon Albanin të gjejë sa tresha ka
në një varg me numra të dhënë. Ky program duhet të shfaqë numrin e
treshave, por nëse janë 3 tresha duhet të shkruajë `SUPERFAT`.

##### Shembull

```bash
$ cat input.txt
3
5
2 1 3 5 3
2
7 11
4
3 9 3 3

$ python3 prog.py < input.txt
2
0
SUPERFAT
```
