#### Kërkesa

Colit i pëlqen të luaj me numrat dhe sot po bën një lojë të tillë:

Në një listë me numra A zgjedh dy numra të njëpasnjëshëm. Më të madhin
prej tyre e heq nga lista, dhe kështu gjatësia e listës zvogëlohet
me 1. Kostoja e këtij veprimi është sa më i vogli prej tyre. Këtë
veprim e përsërit deri sa në listë të ketë mbetur vetëm 1 numër, dhe
gjen shumën e kostove për të gjitha veprimet.

Sa është vlera më e vogël e kësaj shume?

Referenca: https://www.codechef.com/problems/MNMX

##### Shembull

```bash
$ cat input.txt
2
2
3 4
3
4 2 5

$ python3 prog.py < input.txt
3
4
```

Në rastin e parë mund të kryejmë vetëm një veprim. Ky veprim fshin
numrin 4 nga lista dhe e ka koston 3 (që është edhe kostoja e
përgjithshme).

Në rastin e dytë mund të zgjdhim në fillim dyshen `4 2`, ku fshihet
numri `4` dhe kostoja e veprimit është **2**, pastaj mund të zgjedhim
dyshen `2 5`, ku fshihet numri `5` dhe kostoja e veprimit është
**2**. Kostoja e përgjithshme është **4**.


#### Zgjidhja 1

```python
for _ in range(int(input())):
    n = int(input())
    l = map(int, input().split())

    # gjejmë numrin më të vogël të listës
    m = l[0]
    for a in l:
        if a < m:
            m = a

    print(m*(n - 1))
```

##### Sqarime

Meqënëse mund të zgjedhim një çift numrash çfarëdo, ne na intereson që
gjithmonë të zgjedhim numrin më të vogël të listës dhe një numër
tjetër pranë tij. Në këtë rast numri tjetër do hiqet nga lista dhe
kostoja e veprimit do jetë sa numri më i vogël. Duke zgjedhur
gjithmonë numrin më të vogël ne minimizojmë koston totale.

Meqënëse gkithsej kryhen `(n - 1)` veprime të tilla, kostoja totale
është sa prodhimi i numrit më të vogël me `(n - 1)`.

#### Zgjidhja 2

```python
for _ in range(int(input())):
    n = int(input())
    l = map(int, input().split())
    print(min(l)*(n - 1))
```
