DAMvM13ProjecteFinal

Projecte M13 joc fet amb Unity per a telefons movils on es juga amb la paleta de colors del daltonisme.
Un runner en 2D procedural on es salta i dispara mentres tots els elements cambien de paleta de colors de forma dinamica.