1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)

Модель документа, де кожен HTML-тег є об'єктом

2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?

innerHTML показує весь рядок, innerText тільки текст який знаходиться в HTML-елементі

3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?

Через об'єкт document