1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

   це як властивість, якій встановити нове значення або отпмати існуюче

2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

number, string, boolean

3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

він посилається на комірку пам'яті. Це рятує, коли потріно скопіювати об'єкт, але при цьому не змінювати властивості попереднього об'єкта
