1. 
number
string
boolean
null
undefined
BigInt
Object
Symbol
typeof

2. 
== порівняння без приведення типу даних 
=== порівняння з приведенням типу даних

3. 
Це математичні позначення як =, +, <, >, &&. Бувають різних типів