1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

Метод виконує функцію для кожного елементу масиву

2. Як очистити масив?

Можна за допомогою delete, але він залишає за собою вільне місце, тому краще використовувати методи pop або shift

3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
 
Метод Array.isArray