1. Опишіть своїми словами, що таке екранування, і навіщо воно потрібне в мовах програмування

За допомогою екранування в рядок коду можна добавити спеціальні символи та можна переносити значення на інший рядок

2. Які засоби оголошення функцій ви знаєте?

function name(параметри){

}
name(аргументи)

let name = func(){

}
name()

let funk = () => result

expression, declaration, та стрілочні

3. Що таке hoisting, як він працює для змінних та функцій?

Підняття змінних та виклик функцій до її оголошення
