1. Якщо нам потрібно виконати код декілька разів 

2. Цикл while для повторного виконання коду, якщо користувач вводить невірно дані. Цикл for, якщо потрібно повторювати один і той самий код, але змінювалась значення результату

3. Явне приведення - це коли вказується тип данних та значення, неявне - це коли до одного типу виконується інший тип

<!-- String(123) // явне приведення (перетворення)
123 + ''    // неявне приведення (перетворення) -->