1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.

Через змінну const htmlElem = document.createElement('div')

2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.

Куди відносно документа потрібно вставити другий параметр ( beforebegin, afterbegin, beforeend, afterend)

3. Як можна видалити елемент зі сторінки?

div.remove()

