---
name: Typography
menu: Components
---

import { Playground, Props } from "docz";

import Typography from "./Typography";

# Typography

_tbd_

## Best practices

- _tbd_

<!-- Typography -->

### Basic usage

<Playground>
  <Typography variant="h1">Headline 1</Typography>
  <Typography variant="h2">Headline 2</Typography>
  <Typography variant="h3">Headline 3</Typography>
  <Typography variant="h4">Headline 4</Typography>
  <Typography variant="h5">Headline 5</Typography>
  <Typography variant="h6">Headline 6</Typography>
  <Typography variant="body1">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy
    eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam
    voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.{" "}
  </Typography>
  <Typography variant="body2">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy
    eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam
    voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.{" "}
  </Typography>
  <Typography variant="body2" color="primary">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy
    eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam
    voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.{" "}
  </Typography>
  <Typography variant="body2" color="secondary">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy
    eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam
    voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.{" "}
  </Typography>
</Playground>

### Properties

<Props of={Typography} />
