Hálózat és rendszermenedzsment HF Ansible

Feladatok:

LVM RAID0 létrehozása
Feltételezünk 4 lemezt: sda,sdb,sdc,sdd
HDD: sda, sdb
SSD: sdc, sdd

Felcsatolás fstab-ban UUID-vel /data/speci/ dir-be

Csomag installálás

journald permanens módon őrizze meg a logokat
