Przed uruchomieniem części backendowej należy podmienić klucz X-Api-Key służący do autoryzacji z serwisem newsapi.org. Znajdziemy go w pliku news-browser/backend/src/main/resources/application.yml pod kluczem news-api-org.x-api-key