# Vlastné Zadanie

Aplikácia pre iOS, iPadOS, MacOS, WatchOS, Apple TV alebo linux napísaná v jazyku Swift

## Špecifikácia požiadaviek

- aplikácia by mala riešiť niečo aspoň trochu zmysluplné
- aplikácia by nemala byť totálne trivialna, odporúčam konzultácie