# Monitorování využití ultralehkých letadel

Skládá se z aplikace na Rapsberry pi které bude namontováno v letadle a bude počítat doby letů jednotlivých pilotů.

Aplikace na mobil se bude moci připojit na Rapsberry pi přes rozhranní Bluetooth a bude umožňovat uživately upravit nastavení aplikace + bude umožňovat stáhnou data o provozu letadla ve formátu csv.