### The Knight game
To run - execute Knight.exe 

Програма Knight обчислює варіанти заповнення ігрової дошки заданого розміру ходами шахового коня.
Після завершення обчислення - можна вибрати один з варіантів та відтворити анімацію пересування фігури коня по ігровому полю згідно обраного варіанта. Є можливість контролювати швидкість відтворення анімації.
В налаштуваннях є можливість задати розмір ігрового поля (по замовчанню: 4x4), розмір клітинки поля, зовнішній вигляд фігури та її стартову позицію.