...
 
Commits (2)
......@@ -13,6 +13,6 @@ Afgelopen week heb ik de layout van mijn website voorzien van een nieuw thema. R
De weblog draaide ik tot nu toe op [Google Blogger](https://www.blogger.com/), maar die wilde ik al een tijdje verplaatsen naar mijn eigen webserver. Zeker nu de layout van mijn website aangepast is, viel de weblog een beetje uit de toon.
Daarom "even" mijn bestaande blog [geconverteerd](http://import.jekyllrb.com/docs/blogger/). Dat was de eenvoudige stap, want daarna ervoor gekozen om de meeste pagina's van html om te zetten in markdown. Alleen de pagina's die plaatsje (of foto's) bevatten zijn html gebleven. De pagina's met foto's zijn nog niet klaar, want het kostte allemaal toch een stuk meer tijd. Maar het was het waard.
Daarom "even" mijn bestaande blog [geconverteerd](http://import.jekyllrb.com/docs/blogger/). Dat was de eenvoudige stap, want daarna ervoor gekozen om de meeste pagina's van html om te zetten in markdown. Alleen de pagina's die plaatjes (of foto's) bevatten zijn html gebleven. De pagina's met foto's zijn nog niet klaar, want het kostte allemaal toch een stuk meer tijd. Maar het was het waard.
Het resultaat is een iets mooiere website en het weer zelf hosten van mijn weblog. Zoals je ziet heb ik ook weer eens een artikel geschreven voor mijn blog. Wie weet volgen er meer.
---
layout: post
title: To a dark theme (and back, if you prefer)
date: 2020-06-21 18:06:21 +01:00
date: 2020-06-21 18:06:21 +02:00
lang: en
tags:
- website
......