# ipera

Merhaba, repository ile alakalı tüm açıklamalar ipera.pdf isimli dosya içerisinde yer almaktadır.

Güncellenen dosyalar;

- WifiController.php

Yeni eklenen dosyalar;

- case1_revize.txt
- case2_revize.txt
- ipera_revize.pdf

_______________________________

FATİH GÖKTAŞ
