1. در طراحی متریال دیزاین زمانی می توانیم از bottom navigation استفاده کنیم که بین سه تا پنج مقصد داشته باشیم
2. این کار از نظر انرژی و زمان بهینه نیست و برای این کار سرویس های push notification زیادی از جمله firebase توسعه داده شده است 