import Link from 'next/link'

TUIMP oznacza “The Universe in my pocket”, czyli "Wszechświat w mojej kieszeni” po Angielsku.

Dlaczego "w mojej kieszeni"? Ponieważ, na każdy temat, znajdziesz dokument, który możesz wydrukować i poskładać w formie małej <Link href="/booklets"><a>książeczki</a></Link>, którą zmieścisz w twojej kieszeni.

Jeśli nie masz dostępu do drukarki nadal możesz oglądać <Link href="/booklets"><a>książeczkę</a></Link> na ekranie.

<p><Link href="/booklets"><a>Książeczki</a></Link> są dostępne w kilku <Link href="/languages"><a>językach</a></Link>.</p>