---
name: Universitatea Jimma
country: Etiopia
---

Abdisa Tesema - MSc. în Astrofizică  
Bikila Teshome - MSc. în Astrofizică  
Jifar Raya - MSc. în Astrofizică  
Sena Bokona - MSc. în Astrofizică  
Tolu Biressa - PhD în Astrofizică
