import Link from 'next/link'

TUIMP: “The Universe in my pocket.” hiikkaansaa, “Hawaan kiisiikoo keessa.” Kan jedhu bakka bu’a.

“Sababinsaa, mata-duree hundaratti dokumentii piriintii gootee, dadachaaftee <Link href="/booklets"><a>kitaaba bexxellee</a></Link> kiisiitti baachuu dandeessu argatta waan ta’eef.

Piriintara yoo dhabdes, <Link href="/booklets"><a>kitaaba bexxellee</a></Link> kana iskiriiniirraa ilaaluu yookaan dubbisuu dandeessa.

<p><Link href="/booklets"><a>Kitaabilee bebexxellee</a></Link>, <Link href="/languages"><a>afaan</a></Link> hedduun jiru.</p>