import Link from 'next/link'

TUIMP është shkurtim i “The Universe in my pocket”. Në anglisht do të thotë “Universi në xhepin tim”.

Pse “në xhepin tim”? Sepse, për çdo temë, ti mund të gjesh një dokument gati për ta printuar dhe palosur në një mënyrë që të kesh një <Link href="/booklets"><a>minilibër</a></Link>, të cilin mund ta mbash në xhep.

Edhe nëse nuk ke printer, ti gjithmonë mund ta shohësh <Link href="/booklets"><a>minilibrin</a></Link> në ekran.

<p><Link href="/booklets"><a>Minilibrat</a></Link> janë shkruar në <Link href="/languages"><a>gjuhë</a></Link> të ndryshme.</p>