import Link from 'next/link'

ՏԻԳ նշանակում է «Տիեզերքն իմ գրպանում»։

Ինչո՞ւ «իմ գրպանում»։ Որովհետև ամեն բնագավառի մասին կարող ես հոդված գտնել, տպել այն ու ծալել փոքրիկ <Link href="/booklets"><a>գրքույկի</a></Link> տեսքով, որը կարող ես պահել գրպանում։

Եթե տպելու հնարավորություն չունես, <Link href="/booklets"><a>գրքույկը</a></Link> կարող ես կարդալ էկրանին։

<p><Link href="/booklets"><a>Գրքույկները</a></Link> առկա են մի քանի <Link href="/languages"><a>լեզուներով</a></Link>.</p>