import Link from "next/link";

TUIMP σημαίνει "The Universe in my pocket" – "Το Σύμπαν στο τσεπάκι μου".

Γιατί "στο τσεπάκι μου"; Επειδή, για κάθε θέμα, μπορείς να κατεβάσεις ένα αρχείο, να το εκτυπώσεις και να το διπλώσεις, κατασκευάζοντας ένα μικρό <Link href="/booklets"><a>βιβλιαράκι</a></Link> που χωράει στην τσέπη σου.

Εάν δεν έχεις πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορείς να δεις το <Link href="/booklets"><a>βιβλιαράκι</a></Link> στην οθόνη.

Τα <Link href="/booklets"><a>βιβλιαράκια</a></Link> διατίθενται σε διάφορες <Link href="/languages"><a>γλώσσες</a></Link>.
