---
name: I-Jimma University
country: e-Ethiopia
---

Abdisa Tesema - MSc. E-Astrophysics  
Bikila Teshome - MSc. E-Astrophysics  
Jifar Raya - MSc. E-Astrophysics  
Sena Bokona - MSc. E-Astrophysics  
Tolu Biressa - PhD E-Astrophysics
