---
name: Univerza Jimma
country: Etiopija
---

Abdisa Tesema - MSc. iz astrofizike
Bikila Teshome - MSc. iz astrofizike
Jifar Raya - MSc. iz astrofizike
Sena Bokona - MSc. iz astrofizike
Tolu Biressa - PhD iz astrofizike
