import Link from 'next/link'

TUIMP pomeni "Vesolje v mojem žepu“.

Zakaj "v mojem žepu“? Ker lahko pri vsaki temi najdete dokument, ki ga potem natisnete in prepognete ter tako dobite majhno <Link href="/booklets"><a>knjižico</a></Link>, ki jo lahko spravite v žep.

Če nimate dostopa do tiskalnika, si lahko <Link href="/booklets"><a>knjižice</a></Link> še vedno ogledate na zaslonu.

<p><Link href="/booklets"><a>Knjižice</a></Link> so na voljo v različnih <Link href="/languages"><a>jezikih</a></Link>.</p>
