---
name: Fabricio Chiquio Boppré
---

Ο Fabricio γεννήθηκε και ζει στο νησί Santa Catarina, στη Φλοριανόπολις, στα νότια της Βραζιλίας. Το κύριο πάθος του είναι η μουσική, αλλά του αρέσει επίσης να ταξιδεύει (για να παρακολουθήσει συναυλίες) και να μαγειρεύει στο σπίτι τα βράδια (ακούγοντας τη δισκοθήκη του). Όντας παντρεμένος με μια αστροφυσικό, την ρωτάει πάντα τι υπήρχε πριν από τη Μεγάλη Έκρηξη. Θεωρεί ότι εκείνη δεν του έχει απαντήσει ακόμη ικανοποιητικά και γι' αυτό θα συνεχίσει να ρωτάει. Η λογοτεχνία, τα βιντεοπαιχνίδια, οι ταινίες τρόμου, το κολύμπι και η βόλτα στην παραλία είναι άλλες από τις καθημερινές του ασχολίες. Όταν υπάρχει αρκετός χρόνος, ασχολείται με την ανάπτυξη ιστοσελίδων.
