import Link from 'next/link'

uTUIMP umele u"Universe in my pocket(UMkhathilibe ePhaketheni lami)".

Kungani sithi "EPhaketheni lami"? Ngoba kwisihloko ngasinye,ungathola umqulu ongakwazi ukuwu printa bese uyawugoqa ukuze wakhe <Link href="/booklets"><a>iNcwajana</a></Link> enela ePhaketheni.

Umangabe ungenayo iPrinta, usangayibukela <Link href="/booklets"><a>leNcwajana</a></Link> kwisiHenqo.

<p><Link href="/booklets"><a>IziNcwajana</a></Link> ziyatholakala <Link href="/languages"><a>ngezilimu</a></Link> ezimubalwa ezahlukene.</p>