---
name: Universiteti Jimma
country: Etiopi
---

Abdisa Tesema - MSc. në astrofizikë  
Bikila Teshome - MSc. në astrofizikë  
Jifar Raya - MSc. në astrofizikë  
Sena Bokona - MSc. në astrofizikë  
Tolu Biressa - PhD në astrofizikë
