import Link from 'next/link'

TUIMP reprezintă acronimul pentru "The Universe In My Pocket" – în traducere ”UNIVERSUL ÎN BUZUNARUL MEU”.

De ce "în buzunar"? Deoarece, fiecare subiect reprezintă informații ce pot fi imprimate și pliate pentru a obține o <Link href="/booklets"><a>mică carte</a></Link> ce poate fi ținută în buzunar.

Dacă nu aveți acces la o imprimantă, puteți vizualiza în continuare <Link href="/booklets"><a>cărticelele</a></Link> pe ecranele dispozitivelor electronice.

<p><Link href="/booklets"><a>Cărticelele</a></Link> sunt disponibile pentru studiu în mai multe <Link href="/languages"><a>limbi străine</a></Link>.</p>
