---
name: Uniwersytet Jimma
country: Etiopia
---

Abdisa Tesema - MSc. z astrofizyki  
Bikila Teshome - MSc. z astrofizyki  
Jifar Raya - MSc. z astrofizyki  
Sena Bokona - MSc. z astrofizyki  
Tolu Biressa - PhD z astrofizyki
