https://roboindia.com/tutorials/digital-analog-hall-magnetic-sensor-arduino

سنسوری است که با قرار گرفتن در میدان مغناطیسی، ولتاژی متناسب با میدان ایجاد می کند.

A0: Analog Signal

D0: Digital Signal

(فقط یکی از دو پایه ی دیجیتال و آنالوگ باید وصل باشند)

-: Ground

+5v

s: Signal