## Як запустити:

1. Якщо в системі не встановлений JDK - встановіть останню версію. Встановіть змінну оточення JAVA_HOME у каталог встановлення.

2. Перейдіть до каталогу з файлом FileUtils.java і скомпілюйте його, ввівши в консоль:
```
javac FileUtils.java
```

3. Після успішної компіляції ви можете запустити програму, передавши аргументи командного рядка - шляхи до директорій. Наприклад:
```
java FileUtils /path/to/dir1 /path/to/dir2
```
Замініть /path/to/dir1 і /path/to/dir2 на реальні шляхи до ваших директорій.

4. У результаті програма має вивести в консоль список унікальних імен файлів, знайдених в обох директоріях.  
Якщо не було знайдено жодного файлу в обох директоріях - буде виведено відповідне повідомлення.  
Якщо в процесі сталася помилка - буде виведено відповідне повідомлення про помилку.
