```
unit tests (quick)
code linters
publishing to environment
build code
integration tests (take a lot of time)
docker image creating
```

**1. Unit Tests (Quick) + Code Linters**  
Ці кроки об'єднуємо, оскільки вони призначені для перевірки правильної роботи (юніт-тести) і якості/стандартів коду (лінтери).
Їх потрібно запускати першими, оскільки вони надають швидкий зворотний зв'язок про якість та правильну роботу коду і допомагають виявити проблеми на ранніх етапах розробки.

**2. Building Code**  
Після успішного проходження юніт-тестів і перевірки лінтерів, можна приступити до збірки додатку для подальшого його розгортання.

**3. Integration Tests**  
Після успішної збірки коду слідує запуск інтеграційних тестів, які перевіряють взаємодію між компонентами додатку.
Цей етап може зайняти більше часу через більшу масштабність інтеграційних тестів.
Інтеграційні тести виконуються після збірки коду, оскільки вони вимагають повного застосунку для тестування.

**4. Docker Image Creation**  
Тепер можна створювати образ Docker, який забезпечить узгодженість даних та ізоляцію/однаковость середовища розгортання.

**5. Publishing to Environment**  
Етап може містити різні дії, необхідні для розгортання додатку в кінцевому середовищі.
