## Як запустити:

1. Встановіть Docker та Docker Compose. Після завершення інсталяції переконайтеся, що Docker і Docker Compose запущені та працюють коректно, виконавши команди:
```
docker --version
```
```
docker-compose --version
```
Ви повинні побачити їхні версії, якщо встановлення пройшло успішно.

2. Відкрийте термінал або командний рядок і перейдіть у папку проекту.

3. Щоб запустити контейнери в фоновому режимі, запустіть команду:
```
docker-compose up -d
```
Якщо в процесі буде запитано доступ до каталогів - надайте його.

4. Відкрийте веб-браузер та перейдіть за адресою http://localhost:8080  
Ви маєте побачити результат виконання вашого PHP-скрипта. Наприклад для test.php:
```
Версія PHP: 8.3.3
Версія Nginx: nginx/1.24.0
```
Зміни в скрипті в локальній системі будуть автоматично підтягуватися в докері.
