### Розробка
1. Розробники клонують репозиторій на свої локальні машини, встановлюють необхідні залежності. Запускається локальний development веб-сервер для тестування змін.
2. Розробники створюють необхідний функціонал у файлах PHP та інших допоміжних файлах, виправляють помилки. Локальний сервер автоматично оновлюється при збереженні змін.
3. Розробники запускають модульні, інтеграційні та приймальні тести на своїх локальних машинах.
4. Проводиться ручне тестування для перевірки взаємодії між компонентами.

### Continuous Integration (CI)
1. Кожен коміт у репозиторій запускає процес CI. На CI-сервері автоматично запускаються модульні та інтеграційні тести.
2. Сервер CI збирає образи Docker для PHP-FPM і Nginx з Dockerfile.
3. Образи розгортаються в контейнерах.
4. Запускаються end-to-end тести для перевірки працездатності застосунку в близькому до продакшн середовища.

### Continuous Deployment (CD)
1. Після успішного проходження тестів, сервер CI автоматично розгортає застосунок на тестовому сервері, який моделює продакшн.
2. Тестувальники проводять ручне тестування на тестовому сервері.
3. Після схвалення тестувальниками, сервер CD автоматично деплоїть додаток на прод. Старі контейнери замінюються новими, таким чином забезпечується безперебійна робота застосунку.

### Моніторинг/зворотний зв'язок
1. Моніторинг на проді відстежує доступність, помилки і продуктивність застосунку.
2. У разі виникнення проблем, розробники отримують повідомлення.
3. Аналізуються скарги користувачів, випускаються оновлення або виправлення для застосунку.

Кожен з етапів виконується тільки в тому разі, якщо попередній етап завершився успішно.  
У разі збою на будь-якому з етапів CI/CD, виконання зупиняється, а етапи, що залишилися, пропускаються.
