[
xmin -40
ymin -40
xmax 8368
ymax 1660
wordwrap 1
multiline 1
readonly 1
noselect 1
useoutlines 1
font 142
height 240
color #ff445155
align justify
leftmargin 0
rightmargin 0
indent 0
leading 0
]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipisci elit. Et dolore est nec emoriter fidelissimae moderatius aliquando rerum et mihi quibus res vivatur, atque, esset unum laude  