Per realitzar tampons amb lÃ ser volem fer un baix relleu

Desenfocarem el laser per tal de generar un baix relleu d'amplada x y profunditat y


Rubber trotec (vorstok)
Distancia 15mm
ample : aprox 1mm
pofunditat: aprox 1mm