# M09UF2E1-CalvoArroyoEric


Exercici 1: 
· Esbrinar quantes línies té un fitxer de text (grans i petits)
escriu una funció que obri un fitxer de text i compti quantes línies té.
· Crea un Thread que compti i mostri quantes línies té un fitxer (reutilitza el codi anterior). El nom del fitxer serà un atribut del Thread de tipus String.
· Crea una classe de Prova que crida a 3 threads per esbrinar quantes línies té cada fitxer. Proveu amb fitxers grans i petits.

Exercici 2: Recull d'informació. Redacta un document tot responent, una a una, les següents preguntes:
· Revisa la documentació de Microsoft c# Thread. Quins mètodes de la classe Thread troves que pots necessitar si vols fer concurrència, que fan i en quin cas ho faries servir?
· Esbrina que és la instrucció Yield i per a que pot ser útil en concurrència.

Defineix les classes 
· Interface IEnumerator
· Interface IEnumerable

