He intentat posar el SoundManager, está el script creat i la implementació dels sons comentada al codi, 
pero no se per que em donava un error molt estrany i he decidit eliminar-lo. També l'he eliminat com a objecte.
/// Important

Que es tingui en compte que he fet tot sense mirar internet jejeje, no he fet molt pero el que he fet 
ho he fet de memoria. Volia posar-me a prova!