# Hearthstone v1.0


- ### توجه

برای نمایش صحیح این فایل می‌توانید از سایت زیر استفاده کنید:

<div dir ="ltr">

> https://jbt.github.io/markdown-editor/

</div>

لطفا پروژه را در سیستم عامل های غیر ویندوز تست کنید. ترجیحا در `unix-base` ها مانند اوبونتو و مک‌او‌اس و...

البته احتمالا در ویندوز نیز درست باشد.

- ### تغییرات به وجود آمده در بطن بازی
برای ایجاد جذابیت بیشتر و همچنین صرف خلاقیت، در این بازی تغییراتی به وجود آمده‌است که به شرح زیر است:
- تغییر نام `minion` به `fruit`
- استفاده از نام میوه‌ها و سبزیجات برای کارت‌ها

- ### تغییرات انجام نشده ای که ممکن است در فاز بعد بوجود بیاید
- تغییر نام `Hero` به `Farmer`
- تعویض نام برخی از کارت‌های فعلی به میوه‌های دیگر برای جذابیت بیشتر
- تغییر نام قهرمان‌ها


- ### نحوه پکیج بندی

در ابتدا باید نحوه پکیج‌بندی ها را بگوییم تا کمی بتوان توضیحات کوتاه‌تر داد.
- cli : این پکیج عموما شامل کلاس‌هایی می‌باشد که مربوط به نمایش مکان فعلی کاربر و نمایش دستورات قابل اجرا در مکان فعلی و همچنین چاپ کردن برخی از خروجی‌ها به شکل زیبا‌تر می‌باشد.
- elements : در این پکیج کلاس‌ها و دیتاهای مربوط به عناصر بازی، یعنی کارت‌های میوه، اسپل و قهرمان ها و اسلحه‌ها قرار دارند
- engine : درون این پکیج همانطور که از اسمش مشخص است قرار است کلاس‌های مربوط به مغز و انجین بازی قرار بگیرند، البته در فاز یک چون انجین خاصی نداریم، خیلی مورد استفاده قرار نگرفته است
- environments : در این پکیج، کلاس های مربوط به صفحات مختلف بازی مانند منوی اصلی، مدیریت کارت‌ها و فروشگاه وجود دارند
- exceptions : در این پکیج کلاس‌های اکسپشن های دلخواهی که ساخته‌ایم وجود دارند، البته در فاز یک استفاده خاصی از این پکیج نشده اما در فاز های بعدی پر محتوا تر می‌شود
- libraries : در این پکیج کتابخانه‌هایی که باید ایمپورت شوند آورده شده است مانند `json-simple`
- logger : در این پکیج، کلاس و دیتا های مربوط به ساخت و ذخیره‌سازی لاگ بازی وجود دارند
- main : در این پکیج، کلاس های ابتدایی و کلی و گلوبال پروژه آورده شده‌اند
- player : در این کلاس، کارهای مربوط به نگه‌داری و ایجاد و ورود کاربر انجام می‌شود
- resources : در این بخش برخی از فایل های ابتدایی برای شروع کد وجود دارند که البته در فاز یک استفاده خاصی از آن نشده و فقط فایل `config.json` در آن قرار دارد

.
- ### قابلیت های اضافه کد

ابتدا توجه کنید که سعی شده تا تمامی موارد امتیازی در نظر گرفته بشوند، اما چند مورد که مهم تر هستند را اینجا ذکر می‌کنیم، ولی بقیه موارد امتیازی نیز در کد  رعایت و انجام شده‌اند.
- استفاده از `json` برای نگهداری و ذخیره فایل ها و دیتاها
- هش کردن رمزها به نحوی که قابل بازگشت نمی‌باشد و امنیت آن بالاتر است
- تشخیص اشتباهات تایپی برای انتخاب قهرمان با استفاده از الگوریتم پیداکردن بزرگترین زیردنباله مشترک دو رشته
- پویایی کد : تا جایی که امکان داشت اطلاعات مربوط به کارت ها و پارامتر ها و... در کد مقداردهی نشده‌اند و از فایل‌های جیسون ورودی گرفته می‌شوند. یعنی می‌توان کارت جدید به بازی اضافه کرد یا مشخصات کارت ها و قهرمان ها و... را عوض کرد بدون اینکه نیاز باشد کد کامپایل شود
- حذف کردن `space` های اضافی از ورودی‌های کاربر برای افزایش کارکرد
- در اکثر دستورها، بجز اسم کارت ها، در بقیه موارد بزرگی و کوچکی حروف در دستور ها مهم نیست
- و موارد دیگر...

- ### کتابخانه های اضافی استفاده شده
- json-simple-1.1.1.jar : برای ذخیره و خواندن فایل جیسون

همچنین برای استفاده از این کتابخانه در اینتلیجی، میتوانید از دستور ترکیبی `ctrl + alt + shift + s` استفاده کرد و در آنجا روی گزینه `library` رفت و روی دکمه `+` زد. حال در دایرکتوری `libraries` که در پروژه وجود دارد، کتابخانه جیسون سیمپل را انتخاب کنید.

- ### کارکرد کلی

کارکرد کد به این‌صورت است که ابتدا کلاس `Hearthstone` اجرا می‌شود و در آن تابع `launch` اجرا می‌شود.
در تابع `launch` ابتدا کلاس `InitialLoading` صدا زده می‌شود که در‌آن اطلاعات اولیه مربوط به کارت‌های بازی و مشخصات دیگر لود می‌شوند. سپس پیام خوش‌آمد بازی چاپ می‌شود و به کلاس `Welcome` می‌روید.

در کلاس `Welcome` قرار است مراحل قبل از ورود کاربر به بازی انجام شود، یعنی کار آن گرفتن ورودی و دستور دادن به کلاس های `signin` و `signup` برای ورود یا ثبت‌نام کاربر می‌باشد.

کلاس `signup` اینطوری کار می‌کند که ابتدا چک میکند کاربری با این نام وجود دارد یا نه و همچنین آیا یوزرنیم و پسوورد معتبر می‌باشند یا نه. در صورت معتبر بودن فایل جیسون کاربر را می‌سازد و یک قهرمان را به صورت رندوم و همچنین کارت‌ها را به صورت رندوم به بازیکن می‌دهد.

کلاس `signin` هم یوزرنیم و پسوورد را می‌گیرد و در صورت درست بودن، به کلاس `player` دستور می‌دهد تا یک بازیکن لود کند که یوزرنیمش `username` است.

کانستراکتور کلاس `player` به این صورت است که یک کاربر را لاگین می‌کند یعنی پروفایلش را از فایل جیسون بارگذاری می‌کند.

پس از آن کلاس `Menu` صدا می‌شود.
از اینجا به بعد توجه کنید که کلاس `Menu` مربوط به بخش منوی اصلی و کلاس `Store` مربوط به بخش فروشگاه و کلاس `Collections` مربوط به بخش مدیریت کارت‌ها می‌باشد.

توجه کنید که هرکدام از این سه کلاس یک تابع به نام `cli` دارند که مربوط به بخش ورودی گرفتن و ارتباط با کامندلاین و کاربر می‌باشد و صدا کردن توابع برای نمایش کارت‌ها و... توسط این تابع انجام می‌شود.

به غیر از آن، برای اینکه کاربر هر مرحله بفهمد در کدام بخش است، یک `Stack` داریم که در کلاس `Navigator` قرار دارد و هر وقت یک کلاس باز می‌شود اسمش به استک اضافه می‌شود و هروقت تمام می‌شود اسمش پاک می‌شود.

به غیر از مکان فعلی کاربر، در فاز یک بقیه کارهای کلاس ها مربوط به تابع `cli` می‌شود که توابع مختلف را صدا می‌زند.
حال برای تابع `cli` یک کاری که انجام شد این است که برای اینکه بفهمیم کاربر میخواهد از بازی خارج شود، یک اکسپشن به نام `ExitException` ساخته شده که هروقت کاربر دستور اگزیت بدهد این اکسپشن تولید می‌شود و تمامی کلاس ها به ترتیب بسته می‌شوند تا به کلاس `Welcome` برسد.

همچنین کلاس `Welcome` هیچوقت تمام نمی‌شود.

باقی کارهای توابع را می‌توان به راحتی در کد مشاهده کرد و متاسفانه به علت زیاد بودن توابع و کمبود وقت نمی‌توان در اینجا آن‌ها را توضیح داد. اما همه‌ی بخش هارا چک کنید تا زیبایی ها در خروجی‌های کد دیده بشوند.


همچنین تابع نوشتن لاگ بازی اینطوری است که یک رشته و یک کاربر را ورودی میگیرد و ان رشته را به انتهای فایل لاگ کاربر اضافه می‌کند و همچنین فراخواندن این تابع نیز در بخش های مختلف توابع `cli` در کلاس ها انجام شده‌است.

- ### نکات مختلف
- توجه کنید که در صورتی که تعداد کارت‌های دک قهرمان شما برابر با ماکزیمم باشه، آنگاه در دستوری که کارت‌های قابل انتخاب قهرمان را باید نمایش بدهد، چیزی نمایش داده نمیشود و میگوید دک پر است
- برای تست درستی برنامه، می‌توانید مقدار سکه‌های اولیه کاربران را در فایل `config.json` که در فولدر ریسورسز هست، ادیت کنید.
- فایل اجرایی برنامه در دایرکتوری `main` و کلاس `Hearthstone` می‌باشد.
- در دستور `ls -s` تعداد کارت‌هایی که می‌توانید بخرید با توجه به پول شما نمایش داده می‌شود. یعنی ممکن است به شما بگوید ۱ کارت می‌توانید بخرید اما شما هیچکدام از این نوع کارت را نداشته باشید یا برعکس...

- ### کارت های الزامی برای قهرمان‌ها

توجه کنید که تمامی کارت‌هایی که باید اضافه می‌شدند در بازی اضافه شدند اما نام آن‌ها به میوه‌های مختلف تغییر کرد. همچنین برای اطمینان بیشتر شما، اسم آن‌ها را اینجا میگوییم:
- Polymorph : Golabi
- Friendly Smith : Anbe
- Dreadscale : Porteghal

 .
- ### نقاط قوت

نقاط قوت در توضیحات داده شد و با خواندن کد نیز می‌توانید ببینید. صادقانه بگویم، به علت زیاد بودن کد نقاط قوت و بهینه‌سازی ها را خیلی یاد ندارم ولی سعی کردم به روش خوبی بزنم و تمامی پارامتر ها را رعایت کنم مانند قواعد دندانه گذاری، سریع بودن و تمیز بودن کد، کوتاه کردن کد و شی گرایی و...

اما یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت، وابسته نبودن به کامپایل است یعنی می‌توان بدون کامپایل کردن و فقط با اضافه کردن یا ویرایش کردن فایل های `json` کارهایی که میخواهیم را بکنیم. همچنین تعداد زیادی از کارت ها با سلیقه شخصی طراحی شده‌اند.

همچنین در صورتی که کاربر برنامه را به غیر از دستورهای تعریف شده ببندد مشکلی در اجرای برنامه پیش نمی‌آید زیرا در هر مرحله تغییرات کاربر در فایل‌اش لحاظ می‌شود.

- ### نقاط ضعف

شاید تنها نقطه ضعفی که کدم داشته باشد، بخش مربوط به `cli` کلاس ها است که از ایف استفاده شد و کد طولانی شد.

