# Gestio de usuaris
Gestio de usuaris per un gimnas del grup asma

Aquest programa recull les dades dels arxius dis la carpeta ```import``` i els processa per al nou sistema

**ArxiuAnticSistema.txt**
```
12732461,Àngel Sanz,697543215,angel.sanz@mail.com,true,false;123FG34,Lara Gomez,689953247,lara1985@mail.com,true,true
```

**ArxiuNouSistema.txt**
```
1;Àngel Sanz;697543215;angel.sanz@mail.com;true;false
2;Lara Gomez;689953247;lara1985@mail.com;true;true
```

El menu es el seguent:
 - Modificar usuari
 - Consultar usuaris
 - Crear usuari
 - Des/bloquejar usuari
 - Llegir Usuaris
 - Fer Backup

 ## TODO
  - recuperació de backups