1. Функція setTimeout() дозволяє викликати функцію один раз через заданий інтервал часу, а функція setInterval() дозволяє викликати функцію регулярно, повторюючи виклик через заданий проміжок часу.

2. Якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку, то ми отримаємо так зване планування з нульовою затримкою, що використовується для викликів, які повинні бути виконані якнайшвидше, а саме відразу після завершення виконання поточного коду. Ця функція миттєво не спрацює, оскільки якийсь код вже виконується, також швидксть її спрацьовування залежить від браузера та технічних характеристик комп'ютера або мобільного пристрою користувача.

3. Функцію clearInterval() важливо не забувати викликати тоді, коли раніше створений цикл запуску нам вже не потрібен, бо для setInterval функція залишається в пам'яті до тих пір, поки не буде викликаний clearInterval. Також функція, яка залишається в пам'яті setInterval може посилатися на зовнішні змінні, а це в свою чергу займає пам'ять.