1. Метод forEach перебирає елементи масиву і фактично заміняє для перебору масиву звичайний цикл for. Цей метод для кожного елементу масиву викликає функцію callback(), якій передає три параметри: елемент масиву (item), номер цього елементу масиву (i), масив, який перебирається (arr).

2. Щоб очистити масив від елементів потрібно встановити його довжину 0. Ця операція видалить усі елементи масива, а також їх значення. 
arr.length = 0

3. Для того, щоб перевірити чи є та чи інша змінна масивом використовують спеціальний метод Array.isArray(value), який повертає true, якщо аргумент value є масивом, та false, якщо ні.