Рекурсія - це коли функція викликає сама себе. Цей прийом доцільно використовувати, наприклад, при написанні коду для розрахунку таких математичних функцій як факторіал або числа Фібоначі. Тобто коли потрібно всередині самої функції кілька разів використовувати ті самі операції, які саме ця функція і здійснює.