1. У JavaScript є 8 основних типів даних:
number для будь-яких чисел
bigint для цілих чисел довільної довжини
string для рядків
Boolean для true/false (логічний тип даних)
null для невідомих значень, це окремий тип, що має одне значення null
undefined для неприсвоєних значень, це також окремий тип, який має одне значення undefined
object для складних структур даних, наприклад, масивів
symbol для унікальних ідентифікаторів

2. == несуворе порівняння (дані різних типів, які порівнюються, перетворюються до числа)
=== суворе порівняння (перевіряє рівність без приведення типів даних, що порівнюються)

3. Оператор - це символ, який використовується для виконання певних математичних або логічний дій. Наприклад,
+додавання; * множення; && логічний оператор і. Оператори бувають унарні (має один операнд, наприклад -x) та бінарні (мають два операнди, наприклад y-x); унарні оператори мають вищій пріоритет за відповідні бінарні.