1.	Змінну у Javascript можна оголосити двома способами, в залежності від того, яка нам потрібна:

const значення таких змінних міняти не можна
const myConst=123; 

let значення таких змінних можна змінювати в процесі роботи з кодом
let myLetVar=123;
myLetVar=14;

Є ще спосіб оголошення змінної через var, але цей спосіб застарілий і зараз майже не використовується.


2. Функції prompt та confirm створюють модальні вікна, точне розташування і вигляд вікна визначається браузером.

За допомогою функції prompt ми задаємо питання користувачу, наприклад просимо відповісти скільки йому років (відповідь користувач може ввести в певному вікні, також користувач може або просто натиснути на кнопку «ОК», або на кнопку «Скасувати»). Якщо користувач увів відповідь і натиснув на кнопку "ОК", то ця функція повертає введений текст, якщо користувач не написав відповідь і натиснув "ОК, то повернеться пустий рядок, якщо користувач натиснув "Скасувати" або Esc, то ця функція поверне null.

За допомогою функції confirm ми запитуємо думку користувача, наприклад, погоджується чи не погоджується він з чимось, у цьому випадку користувач може або натиснути «ОК», або натиснути «Скасувати». Ця функція поверне true для "ОК" або false для "Скасувати"(Esc).


3.	Неявне перетворення типів відбувається в процесі роботи якихось операторів; наприклад, число перетвориться на рядок якщо буде такий запис:

const a = “5”;
const b = 7;
console.log(a + b) 

в результаті отримаємо в консолі 57 і якщо вивести тип даних, то він буде рядковий (string)
