1. Методи - це вбудовані в об'єкт функції, які працюють із змінними всередині об'єкта та переданими йому як аргументи значеннями.
Для того, щоб звернутися до властивості об'єкту всередині методу, потрібно перед ім'ям властивості написати ключове слово this, а потім поставвити точку або квадратні дужки і написати ім'я властивості.

2. Об'єкт - це особливий тип даних, який містить у собі інші значення, які можна змінювати, додавати та прибирати, а також функції для роботи з цими значеннями.
Об'єктні типи даних (object) це:
- об'єкт, який може бути заданий, наприклад, const obj = {name "Olena"};
- масив const arr = {1 2 3};
- null по типу даних ідентифікується як порржній об'єкт.

3. Поняття, що об'єкт це посилальний тип даних, означає, що об'єкти зберігаються та копіюються "за посиланням", на відміну від примітивів таких як рядки, числа, логічні значення, які завжди копіюються за значенням.
Тобто при копіюванні об'єктів змінна зберігає не сам об'єкт, а його адресу в пам'яті, так зване "посилання" на нього. Коли копіюється змінна об'єкта, то копіюється посилання, але сам об'єкт не дублюється.