Теоретичні питання

1.Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
    
    Щоб створити новий HTML тег на сторінці можна використати метод createElement() або метод Element.insertAdjacentHTML();


2.Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і опишіть можливі варіанти цього параметра.

    Перший параметр функції insertAdjacentHTML - position
    Position - визначає позицію елемента, що додається щодо елемента, що викликав метод. 

    Повинно відповідати одному з наступних значень (чутливий до регістру):

    'beforebegin': до самого element (до відкриваючого тега).
    'afterbegin': відразу після тега element, що відкриває (перед першим нащадком).
    'beforeend': відразу перед закриваючим тегом element (після останнього нащадка).
    'afterend': після element (після закриваючого тега).

3.Як можна видалити елемент зі сторінки?

    Метод Element.remove() видаляє елемент із DOM-дерева, в якому він знаходиться.

Завдання
Реалізувати функцію, яка отримуватиме масив елементів і виводити їх на сторінку у вигляді списку. 
Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:
Створити функцію, яка прийматиме на вхід масив і опціональний другий аргумент parent - DOM-елемент, 
до якого буде прикріплений список (по дефолту має бути document.body.)
кожен із елементів масиву вивести на сторінку у вигляді пункту списку;


Приклади масивів, які можна виводити на екран:

["hello", "world", "Kiev", "Kharkiv", "Odessa", "Lviv"];
["1", "2", "3", "sea", "user", 23];
Можна взяти будь-який інший масив.



Необов'язкове завдання підвищеної складності:
Додайте обробку вкладених масивів. 
Якщо всередині масиву одним із елементів буде ще один масив, виводити його як вкладений список. 

Приклад такого масиву:

["Kharkiv", "Kiev", ["Borispol", "Irpin"], "Odessa", "Lviv", "Dnieper"];
Підказка: використовуйте map для обходу масиву та рекурсію, щоб обробити вкладені масиви.
Очистити сторінку через 3 секунди. Показувати таймер зворотного відліку (лише секунди) перед очищенням сторінки.