Теоретичні питання

1.Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

    Метод forEach використовується для перебору масиву.
    Для кожного елементу масиву, який метод forEach перебирає він визиває колбек функцію з необхідними параметрами, які потрібно 
    вкзати.

2.Як очистити масив?
        
    1 Спосіб - let  arr = [1, 2, 3, 4] ---> arr = [];
    2 Спосіб - arr.length = 0;
     

3.Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

    Метод Array.isArray(), щоб підтвердити, що масив є масивом. 
    Цей метод визначає, чи передане є масивом. Якщо передане є масивом, цей метод поверне true.

Завдання
Реалізувати функцію фільтру масиву за вказаним типом даних. 
Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:
Написати функцію filterBy(), яка прийматиме 2 аргументи. 
Перший аргумент - масив, який міститиме будь-які дані, другий аргумент - тип даних.
Функція повинна повернути новий масив, який міститиме всі дані, які були передані в аргумент, за винятком тих,
тип яких був переданий другим аргументом. 

Тобто якщо передати масив ['hello', 'world', 23, '23', null], 
і другим аргументом передати 'string', то функція поверне масив [23, null].