Теоретичні питання
1.Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту

    Об'єкт – це особливий тип даних, який містить у собі інші значення, які можна змінювати, додавати та прибирати, 
    а також функції/методи для роботи з цими значеннями.

2.Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
    
    Зазвичай це примітивний тип даних: рядок, число, тип булева (true/false), null, але може бути і інший об'єкт.

3.Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

    Головна і важлива відмінність об'єкта як значення змінної саме те, що при копіювання обєкта зберігається 
    не дані самого об'єкта, а посилання на сам обєкт. 
    JavaScript створює в оперативній пам'яті коп'ютера ділянку пам'яті під новостворений об'єкт.
    У змінну зберігається посилання на цю ділянку пам'яті.
    З цього випливає найважливіше правило - при простому копіюванні через = в нову змінну зберігається не копія об'єкта,
    а посилання на той же об'єкт.




Завдання
Реалізувати функцію створення об'єкта "юзер". 
Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:
1.Написати функцію createNewUser(), яка буде створювати та повертати об'єкт newUser.

2.При виклику функція повинна запитати ім'я та прізвище.

3.Використовуючи дані, введені юзером, створити об'єкт newUser з властивостями firstName та lastName.

4.Додати в об'єкт newUser метод getLogin(), який повертатиме першу літеру імені юзера, з'єднану з прізвищем, 
все в нижньому регістрі (наприклад, Ivan Kravchenko → ikravchenko).

5.Створити юзера за допомогою функції createNewUser(). Викликати у цього юзера функцію getLogin(). 
Вивести у консоль результат виконання функції.


Необов'язкове завдання підвищеної складності
Зробити так, щоб властивості firstName та lastName не можна було змінювати напряму.
Створити функції-сеттери setFirstName() та setLastName(), які дозволять змінити дані властивості.