Теоретичне питання
Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна

Деструктуризація  має на увазі розбиття складної структури на прості частини. 
У JavaScript, така складна структура зазвичай є об'єктом чи масивом.
Використовуючи синтаксис деструктуризації, можна виділити маленькі фрагменти з масивів чи об'єктів.













// Завдання 1
// Дві компанії вирішили об'єднатись, і для цього їм потрібно об'єднати базу даних своїх клієнтів.
// У вас є 2 масиви рядків, у кожному з них – прізвища клієнтів. Створіть на їх основі один масив,
// який буде об'єднання двох масивів без повторюваних прізвищ клієнтів.



// Завдання 2
// Перед вами массив characters, що складається з об'єктів. Кожен об'єкт описує одного персонажа.
// Створіть на його основі масив charactersShortInfo, що складається з об'єктів, у яких є тільки 3 поля - ім'я, прізвище та вік.


// Завдання 3

// У нас є об'єкт' user:
// Напишіть деструктуруюче присвоєння, яке:
//
// властивість name присвоїть в змінну ім'я
// властивість years присвоїть в змінну вік
// властивість isAdmin присвоює в змінну isAdmin false, якщо такої властивості немає в об'єкті
// Виведіть змінні на екран.

  
Завдання 4
Детективне агентство кілька років збирає інформацію про можливу особистість Сатоши Накамото.
Вся інформація, зібрана у конкретному році, зберігається в окремому об'єкті. 
Усього таких об'єктів три - satoshi2018, satoshi2019, satoshi2020.
Щоб скласти повну картину та профіль, вам необхідно об'єднати дані з цих трьох об'єктів в один об'єкт - fullProfile.

Зверніть увагу, що деякі поля в об'єктах можуть повторюватися. 
У такому випадку в результуючому об'єкті має зберегтися значення, яке було отримано пізніше
(наприклад, значення з 2020 пріоритетніше порівняно з 2019).

Напишіть код, який складе повне досьє про можливу особу Сатоші Накамото. 
Змінювати об'єкти satoshi2018, satoshi2019, satoshi2020 не можна.


Завдання 5
Дано масив книг. 
Вам потрібно додати до нього ще одну книгу, не змінюючи існуючий масив (в результаті операції має бути створено новий масив).


Завдання 6
Даний об'єкт employee. Додайте до нього властивості age і salary, не змінюючи початковий об'єкт (має бути створено новий об'єкт, який включатиме всі необхідні властивості). Виведіть новий об'єкт у консоль.

const employee = {
name: 'Vitalii',
surname: 'Klichko'
}


Завдання 7
Доповніть код так, щоб він коректно працював

const array = ['value', () => 'showValue'];

// Допишіть код тут

alert(value); // має бути виведено 'value'
alert(showValue());  // має бути виведено 'showValue'