Теоретичні питання
1.Які існують типи даних у Javascript?

    У мові Javascript існують наступні типи даних:
        1.Number - числове;
        2.String - рядкове;
        3.Boolen - логічний;
        4.undefined - не визначений тип.

2.У чому різниця між == і ===?

    У мові Javascript ці оператори називають операторами присвоювання.
    Відмінність в тому, що оператор присвоювання ==, який належить до нестрогої нерівності не рахується з типами даних, 
    а оператор строгої рівності ===, навпаки бере це до уваги, і завдяки цьому відбувається чітке розмежування над типами даних.


3.Що таке оператор?

    Оператор у мові Javascript повідомляє компілятору браузера, 
    яку операцію потрібно виконати по відношенню до операндів.



Завдання
Реалізувати просту програму на Javascript, 
яка взаємодіятиме з користувачем за допомогою модальних вікон браузера - alert, prompt, confirm. 
Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:
1.Отримати за допомогою модального вікна браузера дані користувача: 
ім'я та вік.

2.Якщо вік менше 18 років - показати на екрані повідомлення: 
    You are not allowed to visit this website.
Якщо вік від 18 до 22 років (включно) – показати вікно з наступним повідомленням: 
    Are you sure you want to continue? і кнопками Ok, Cancel. 

3.Якщо користувач натиснув Ok, показати на екрані повідомлення: 
    Welcome, + ім'я користувача. Якщо користувач натиснув Cancel, 
    показати на екрані повідомлення: You are not allowed to visit this website.

4.Якщо вік більше 22 років – показати на екрані повідомлення: 
    Welcome, + ім'я користувача.

Обов'язково необхідно використовувати синтаксис ES6 (ES2015) для 
створення змінних.

5.Після введення даних додати перевірку їхньої коректності. 
Якщо користувач не ввів ім'я, 
або при введенні віку вказав не число - запитати ім'я та вік наново 
(при цьому дефолтним значенням для кожної зі змінних має 
бути введена раніше інформація).