Теоретичні питання:
1.Як можна оголосити змінну у Javascript?

    В JS оголосити змінну можна двома способами: через вираз const та через вираз let...
    Відмінність в тому, що оголошенну змінну через вираз const не можна переписати у своєму коді...
    а оголошенну змінну let, ми можемо перезаписувати в будь чкому місці свого коду.

2.У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm? 
        
    Функція prompt очікує від користувача введення певних даних, згідно того, що прописано в даній команді...
    дана функція завжди повертає рядок..
    Функція confirm очікує від користувача підтвердження дій, або OK або Cancel, відповідь котрих буде записанна в змінну..
    у випадку відмінни повернеться null.

3.Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.

    Неявним переведенням типів, наскільки правильно я зрозумів, це автоматичне перетворення типів у Javascript, при
    різних операціях з даними, які мають різні типи, наприклад: let age = "5" + 5;
    В даному випадку при додаванні різних типів, ми отримаємо автоматичне перетворення до рядка age = "55";


Завдання
Оголосіть дві змінні: admin та name. 
Встановіть ваше ім'я в якості значення змінної name. 
Скопіюйте це значення в змінну admin і виведіть його в консоль.



Оголосити змінну days і ініціалізувати її числом від 1 до 10. 
Перетворіть це число на кількість секунд і виведіть на консоль.

Запитайте у користувача якесь значення і виведіть його в консоль.

    