Проект виконували Романчук Едуард, Антон Бахтін.

Романчук Едуард - створення класу Visit та дочірніх класссів VisitDentist, VisitCardiologist, VisitTherapist.
Відправка AJAX запиту для створення картки.

Антон Бахтін - створення класів, файлів та логіки Modal, CardsFilter, LoginModal, LoginUser, VisitCard, getCards. Створення стилів
для Header, Login, відображення карток, їх детальний опис, фільтрація. Запити на сервер такі як логін, отримання усіх карток з серверу. Фільтрація по статусу, терміновості. Пошук за заголовком / вмістом візиту.

login: 54321@gmail.com
password: 12345
