1)Опишіть своїми словами як працює метод forEach.

forEach перебирає кожний елемент масиву та запускає задану функцію для кожного з цього елементів.

2)Як очистити масив?
очистити масив за допомогою методів arr.splice(), arr.length

3)Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
опомогою методу arr.isArray()
