Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту?

Це функція яка знаходиться в обь'єкті! Тобто цю функцію ми можем назвати методом об'єкту.

Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?

Будь який тип даних.

Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?
Це якись тип данних, на який ми можемо посилатись.
