Теоретичні питання
1)Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.

Функції для перш за все необхідні в ситуації, коли в різних частинах програми необхідно виконувати одні і ті ж дії кілька разів.

2)Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.

Для того щоб передати значення під час виклику функції.

3)Що таке оператор return та як він працює всередині функції?

Оператор return завершує виконання поточної функції та повертає її значення.
При виклику оператора return у функціях її виконання припиняється. Указане значення повертається в місце виклику функції.
