Теоретичні питання

1) Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.

Цикли потрібні для того, що б виконувати інструкції багаторазово. 



2) Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.

while (!Number(m)) {
    m = prompt('Введи мін. число');
}  - для перевірки на правильність введеного числа! --- поки юзер не введе цифру в поле йому буде випадати вікно Введи мін. число.
for (let i = m; i < n; i++) {
    console.log(i);
}    ----- для виклику в консоль простих чисел. від мін числа які ввів юзер. до макс.



3) Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

Явне це коли ми перетворюємо дані за допомогою: 
Number(), String(), Boolean().
Не явне перетворення - це коли JS сам перетворює якись тип данних в інший. наприклад з Number =>  String або Boolean і т.д.
